Gündem

DİYARBAKIR SİVEREKLİLER DERNEĞİNDEN KIZ ÖĞRENCİLERE YENİ YIL ARMAĞANI

DİYARBAKIR SİVEREKLİLER DERNEĞİNDEN KIZ ÖĞRENCİLERE YENİ YIL ARMAĞANI
28-12-2022 15:02

Yardımlaşmayı gelenek haline getiren Diyarbakır Siverekliler Derneği her fırsata Siverekli yoksul insanlara ulaşmak amacıyla büyük bir çaba göstererek Sivereklilerin takdirini kazanıyor.

Dernek Başkanı Burhan Erol yeni yıla az bir zaman kala Gazeteci Feyzi Donan’ın desteğiyle İlçenin Şehit Öğretmen Cuma İbiş ortaokulunda ihtiyaç sahibi olan kız öğrencileri tespit ederek yeni yıl için gönderilen ayakkabıları kız öğrencilere dağıtıldı.

Şehit Cuma İbiş ortaokulunda öğretmen olan, aynı zamanda Siverek Eğitim Gönüllüleri Dernek Başkanı olan Şerhat Devebakan yaptığı açıklamada şunları kaydetti” daha önce tespit etiğimiz öğrencilere kışlık bot gönderen Diyarbakır Siverekliler Dernek Başkanımız Burhan Erol’a çok teşekkür ediyoruz”

Kız öğrenciler için gönderilen botların hak sahiplerine teslimi için aracılık yapan Gazeteci Feyzi Donan yaptığı açıklamada şunları kaydetti”

Öncelikle Dernek başkanımız Burhan Erol’a duyarlılığından dolayı Siverekli hak sahipleri adına çok teşekkür ediyorum. Yıllardır yaptığı yardım destekleriyle yüzlerce insanın mutlu olması için her zaman çabalayan yardımlarını geleneksel hale getiren Diyarbakır Siverekliler Derneği yönetimine ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yüreğinin Siverek halkıyla birlikte çarptığını belirten Diyarbakır Siverekliler dernek Başkanı Burhan Erol yaptığı açıklamada “Yardımların imkânlar ölçüsünde devam edeceğini” belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER