Gündem

Doç. Dr. Yeliz Şahiner, Medical Point Gaziantep'te Göreve Başladı

Yeliz Åžahiner Kimdir? Gaziantep'te Neler DeÄŸiÅŸecek?

Doç. Dr. Yeliz Şahiner, Medical Point Gaziantep'te Göreve Başladı
17-02-2024 09:38
GAZÄ°ANTEP

Medical Point Gaziantep Hastanesi, uzman kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Doç. Dr. Yeliz Şahiner, hastanenin yeni hekimlerinden biri olarak hasta kabulüne başladı.

Doç. Dr. Yeliz Şahiner'in Kariyeri ve Deneyimi

2002 yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tıp eğitimini tamamlayan Doç. Dr. Şahiner, uzmanlığını ise 2010'da Ankara Yıldırım Beyazıt (Dışkapı) Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gerçekleştirdi.

Şahiner, kariyeri boyunca çeşitli sağlık kuruluşlarında görev aldı. Bu arasında Atatürk Üniversitesi Acil Servis Ünitesi, Sağlık Bakanlığı Dışkapı Yıldırım Beyazıd Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kırıkkale Sağlık Bakanlığı Yüksek İhtisas Hastanesi, Nevşehir Sağlık Bakanlığı Dr. Şevki Atasagun Devlet Hastanesi ve Sağlık Bakanlığı Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi yer alıyor.

Son olarak, Doç. Dr. Yeliz Şahiner, Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Yardımcı Doçent Doktor ve Doçent Doktor olarak görev yaptı. Aynı üniversitede Anesteziyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı Başkanı olarak da çalıştı. Ayrıca Beslenme Destek Ekibinde Yoğun Bakımlar Sorumlusu olarak da görev aldı.

Yeliz Şahiner'in Üyelikleri ve İlgi Alanları

Doç. Dr. Yeliz Şahiner, Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARK), Türk Yoğun Bakım Derneği, Klinik Enteral ve Paranteral Nütrüsyon Derneği (KEPAN) ve Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanlar Derneği (ARUD) üyesidir.

Şahiner'in ilgi alanları arasında Genel Anestezi, Rejyonel Anestezi, Pediatrik Anestezi ve Yoğun Bakım bulunmaktadır.

Doç. Dr. Yeliz Şahiner'in Gaziantep'te göreve başlaması, Medical Point Gaziantep Hastanesi'nin uzmanlık alanlarını daha da güçlendirecek mi? Yeliz Şahiner'in deneyimleri hastane bünyesinde nasıl bir etki yaratacak? İlgi alanları hastanenin mevcut hizmetlerinde nasıl bir değişikliğe yol açacak? İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER