Gündem

Doğan, 3’üncü Semt Pazarı’nın müjdesini verdi

3’üncü Semt Pazarı’nın Müjdesini Verdi. devamı haberlerimizde

Doğan, 3’üncü Semt Pazarı’nın müjdesini verdi
15-10-2024 08:30
GAZİANTEP

Gaziantep Nizip ilçesine yeni bir semt pazarı mı geliyor?

Gaziantep Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, ilçeye yapılacak olan 3’üncü Semt Pazarı’nın müjdesini verdi. Doğan, bu projeyle birlikte Nizip halkının ihtiyaçlarını daha iyi karşılamayı amaçladıklarını belirtti.

Seçim Vaadi Olarak Gündeme Geldi

31 Mart yerel seçimlerinden önce Nizip’i karış karış gezerek vatandaşların istek ve taleplerini yerinde dinleyen Başkan Doğan, seçim döneminde söz verdiği projeleri bir bir yerine getiriyor. Yeni semt pazarı projesinin, seçim vaadi olarak gündeme geldiği ifade ediliyor.

Vatandaşların Talepleri Değerlendirildi

Vatandaşlar, Başkan Doğan’dan yeni semt pazarı yapılması yönünde talepte bulunmuştu. Doğan, bu talebin hizmete dönüşeceği sözünü vererek, Nizip halkının beklentilerini karşılayacak bir adım atmış oldu.

Pazarcı Esnafıyla Paylaşıldı

Semt Pazarı müjdesini bugün makamına ağırladığı pazarcı esnafıyla paylaşan Belediye Başkanı Ali Doğan, “Biz seçimden önce ne demişsek, ne söz vermişsek hepsini imkanlarımız dahilinde bir bir yerine getireceğiz. Seçimden önce vatandaşlarımız ve esnaflarımızın talebiydi 3. Semt pazarı o gün yapacağız dedik ve bu gün yapacağımıza dair müjdemizi verdik” dedi.

Hizmet İmkanları Artacak

Doğan, “Kısa bir süre içerisinde yapımına başlayacağımız semt pazarımızla esnafımız daha rahat ticaret, vatandaşlarımız ise daha rahat alışveriş yapabileceklerdir. Şimdiden hayırlı olmasını diliyor, tüm esnaflarımıza bol ve bereketli kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bu yeni semt pazarı, Nizip halkının alışveriş alışkanlıklarını ve esnafın ticaretini olumlu yönde etkilemesi bekleniyor. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER