Ekonomi

Düğün Sezonunun Açılmasıyla Gelinlik Sektörüne Fazla Talep

Depreme ve pandemiye rağmen gelinlik satışlarında yaşanan bu beklenmedik artışın sebepleri neler?

Düğün Sezonunun Açılmasıyla Gelinlik Sektörüne Fazla Talep
15-08-2023 14:28

Mehmet Naci Bozkurt: "Müşterilerimize Cevap Vermekte Zorlanıyoruz"

Düğün sezonunun başlamasıyla birlikte gelinliklere olan talep, deprem gibi beklenmedik olaylara rağmen tahminlerin üzerine çıktı. Gelinlik sektöründe faaliyet gösteren Mehmet Naci Bozkurt, Mayıs ve Haziran aylarının gelinlik satışları açısından oldukça yoğun geçtiğini belirtti. "Pandemi ve deprem gibi olaylara rağmen şu an müşterilerimizden gelen yoğun taleple başa çıkmakta zorlanıyoruz. İnsanlar bu yaz sezonunu en iyi şekilde değerlendirmek istiyor." dedi.

Gelinlik Fiyatları ve Paket Seçenekleri

Mehmet Naci Bozkurt, gelinlik fiyatları konusunda geçen yılın fiyatlarına nazaran bir artış olduğunu kabul ediyor. Ancak müşterileri için olabildiğince uygun fiyat politikası izlemeye çalıştıklarını belirtiyor.

"Fiyatlarımız geçen yıla göre yüksek. Ancak mümkün olduğunca fiyatlarımızı makul seviyelerde tutmaya çalışıyoruz."

Bozkurt, 15-20 bin TL’den başlayan gelinlik, kuaför ve fotoğraf çekimi gibi paket seçenekleri sunduklarını ve bu konuda müşterilere yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade etti.

Gelinlik sektörünün bu sene yaşadığı yoğunluk, pandemi ve diğer beklenmedik olaylara rağmen insanların düğün organizasyonlarına olan ilgisinin sürdüğünün bir göstergesi. Düğün sezonunun devamında da bu yoğun talebin süreceği öngörülüyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER