Gündem

Duygu Dolu Bir Buluşma: Deprem Kurtulanı Gizem Nur Özkan'ın Nikah Töreni

Adıyaman'da Depremden Kurtarılan Gizem Nur Özkan, Şanlıurfa'da Hayatını Birleştirdi. Peki, Onu Kurtaran Madenciler Nikah Töreninde Ona Nasıl Bir Sürpriz Yaptı?

Duygu Dolu Bir Buluşma: Deprem Kurtulanı Gizem Nur Özkan'ın Nikah Töreni
20-06-2024 12:29
ŞANLIURFA

Kurtuluştan Nikaha Uzanan Yol

Depremin yarattığı yıkımın ardından 54 saat sonra enkaz altından kurtarılan eczacı Gizem Nur Özkan, yaşadığı dehşet verici deneyimin üstesinden gelerek, Şanlıurfa'da avukat İbrahim Uğur Satıcı ile evlendi. Gizem, deprem enkazında hayatta kalmasını sağlayan madencilere minnettarlığını her fırsatta dile getirdi ve onları nikahına davet etti.

Madencilerin Sürpriz Katılımı

Ankara'dan yola çıkan madenciler Okay Çiloğlu ve Ozan Saraçlı, eşleri ve çocuklarıyla birlikte Gizem'in en mutlu gününde yanında olmak için Şanlıurfa'ya geldiler. Gizem, madencileri nikah töreninde karşısında görünce gözyaşlarına hakim olamadı ve onlara sarılarak hasret giderdi. "Beni ölümden değil, cehennemden kurtardınız," diyerek duygularını ifade etti.

Damat İbrahim Uğur Satıcı'nın Teşekkürü

Damat İbrahim Uğur, nikah töreninde madencilere özel bir teşekkürde bulundu: "Bugün burada, bu mutlu günde olabilmemizi sizlere borçluyuz. Sizi burada görmek, duygularımızı tarif edemeyeceğimiz kadar özel kıldı," diyerek minnettarlığını dile getirdi.

Madenci Okay Çiloğlu'nun Anlatımıyla O Gün

Okay Çiloğlu, kurtarma çalışmaları sırasındaki zorlukları ve Gizem ile aralarında geçen diyaloğu anlattı: "Gizem'in ayaklarının ucunda 5-10 dakika uyumuştum. Gerçekten yoğun tempolu bir çalışmaydı. Bizi orada yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyoruz."

Madenci Ozan Saraçlı'nın Hisleri

Ozan Saraçlı ise, "Gizem'i çıkarırken yorgunluğu hiç hissetmedik. Onu kurtaracağımıza o kadar emindik ki, seslerinden duygularından onu oradan çıkarmadan ayrılmayacaktık. Bu mutlu gününde de yanında olduk, çok şükür nasip oldu," diyerek duygularını paylaştı.

Nikah Töreninin Sonu ve Hatıra Fotoğrafları

Sadece 2 saat süren ve duygusal anlarla dolu nikah töreni, çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi. Gizem ve İbrahim, madenciler ve aileleriyle ömür boyu sürecek anılar biriktirdi. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER