Eğitim

Eğitime Donanım Desteği

Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, dijitalleşme çalışmaları sonucu ihtiyaç fazlası olan yazıcı ve fotokopi makinelerini eğitime hibe ediyor. Peki, bu d...

Eğitime Donanım Desteği
15-11-2023 19:30

Mardin'de Eğitime Büyük Destek: MARSU'dan Önemli Hibe

İmza Töreninin Detayları

MARSU toplantı salonunda gerçekleşen protokol imza törenine MARSU Genel Müdürü Dr. Mehmet Songur ve İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir katıldı. Tören, iki kurum arasındaki iş birliğini resmileştirdi ve eğitime sağlanacak desteği vurguladı.

Hibenin Kapsamı ve Amacı

Dr. Mehmet Songur, MARSU'nun dijitalleşme çabaları sırasında ihtiyaç fazlası hale gelen 45 adet lazer yazıcı ve 3 adet fotokopi makinesini eğitime destek amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne hibe ettiklerini belirtti. Bu donanımların öğrencilerin eğitimine nasıl katkı sağlayacağına dair beklentiler yüksek.

Eğitim Alanındaki İş Birliklerinin Önemi

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, MARSU'nun sağladığı bu destek ve katkılardan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Bu iş birliğinin, eğitim alanındaki diğer potansiyel iş birliklerine de örnek oluşturabileceği vurgulandı.

"Geleceğin teminatı olan öğrencilerimiz için okullarında kullanılacak donanım malzemelerini sağlamaktan mutluluk duyuyoruz." - Dr. Mehmet Songur, MARSU Genel Müdürü

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER