Gündem

Elhüseyni Ailesi'nin Konut Kurası: Göçeri Köyü Muhtarı Açıkladı

Kura Sonucunda Elhüseyni Ailesi İle İlgili Çıkan Haberler Hakkında Muhtardan Açıklama

Elhüseyni Ailesi'nin Konut Kurası: Göçeri Köyü Muhtarı Açıkladı
15-02-2024 11:50
ADIYAMAN

Adıyaman'ın Kahta ilçesine bağlı Göçeri köyünde yapılan deprem konutlarının kurasıyla ilgili çıkan haberler, Elhüseyni ailesinin durumuyla ilgili merakları artırdı. Peki, bu kura sonucu ne oldu ve Göçeri Köyü Muhtarı Mehmet Erdem ne diyor?

Kuranın Tarihi ve Sonucu

"Kura ne zaman çekildi ve Elhüseyni ailesiyle ilgili ne gibi sonuçlar ortaya çıktı?"

AFAD Başkanlığı tarafından 8 Şubat tarihinde çekilen kura sonucunda, Adıyaman'ın Kahta ilçesi Göçeri köyünde deprem konutu hak sahipleri belirlendi. Bu kura sonucunda, özellikle Elhüseyni ailesinin durumu gündeme geldi. Peki, kura sonucu ne oldu?

Göçeri Köyü Muhtarının Açıklaması

"Muhtar Mehmet Erdem, Elhüseyni ailesinin durumuyla ilgili ne söylüyor?"

Göçeri Köyü Muhtarı Mehmet Erdem, Elhüseyni ailesiyle ilgili çıkan haberlerle ilgili açıklamada bulundu. Muhtar Erdem, "Elhüseyni Ailesi'nin mezramızda bulunan 3 katlı bir binada depremde ağır hasar aldı. Evleri yıkılan ve ağır hasar alan 13 hak sahibi kuraya dahil edildi. Mezramızda toplam 17 konut inşa ediliyor. Bu kurada 13 hak sahibinin tamamına konut çıktı. Bunlardan 6’sı Elhüseyni Ailesi mensubudur. Bu aileye ayrıcalık tanınmadı. Hak sahibiydi, kurada ismi çıktı. Herhangi bir ayrıcalık yada farklı bir uygulama yok. Yapılan haberler kasıtlı ve yıpratma amaçlıdır" dedi.

Göçeri Köyü Muhtarı Mehmet Erdem'in açıklamaları, Elhüseyni ailesiyle ilgili çıkan haberlerin ardındaki gerçekleri açıklığa kavuşturuyor. Ancak, bu durumun halk arasında nasıl yorumlandığı ve hangi soruları beraberinde getirdiği hala merak konusu. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER