Sağlık

Endoskopi ve Kolonoskopi Ünitesi yeniden hizmet vermeye başladı

bir süredir kapalı olan Endoskopi ve Kolonoskopi Ünitesi yeniden açıldı. Peki, bu gelişme hastalara nasıl bir kolaylık sağlayacak ve sevk işlemlerinde nasıl bi...

Endoskopi ve Kolonoskopi Ünitesi yeniden hizmet vermeye başladı
01-11-2023 08:09

ahta Devlet Hastanesi'nde Endoskopi ve Kolonoskopi Ünitesi Hizmete Girdi

Uzun Süren Bekleyiş Sona Erdi

Adıyaman'ın Kahta ilçesindeki Devlet Hastanesinde hasta ve yakınlarını sevindiren bir gelişme yaşandı. Uzun bir süredir kapalı olan Endoskopi ve Kolonoskopi Ünitesi, Başhekim Uzm. Dr. Fedli Emre Kılıç'ın çabaları ve hastaneye yeni atanan genel cerrahi uzmanlarının özverili çalışmaları sayesinde yeniden hizmete girdi.


Başhekim Kılıç'tan Açıklama

Başhekim Kılıç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada,

"Uzun süredir çeşitli nedenlerden dolayı bu önemli ünite hizmet veremiyordu. Girişimlerimiz ve hastanemize yeni atanan genel cerrahi uzmanlarımızın özverili çalışmalarıyla bu önemli ünite yeniden hizmet vermeye başlayacak. Böylelikle vatandaşlarımızın Adıyaman ve çevre illere sevkini önemli oranda azaltacaktır"

dedi.

Hastalar İçin Yeni Bir Dönem

Endoskopi ve Kolonoskopi Ünitesinin yeniden hizmete girmesi, bölge halkı için büyük rahatlık sağlayacak. aha önce bu hizmetler için Adıyaman merkezine ya da çevre illere gitmek zorunda kalan hastalar, artık Kahta Devlet Hastanesinde bu hizmetlerden faydalanabilecek. Bu durum, hem hastaların zaman kaybını önleyecek hem de sevk işlemlerinin önemli oranda azalmasına katkı sağlayacak.

Hastane yönetiminin ve sağlık personelinin özverili çalışmaları sayesinde hizmete giren Endoskopi ve Kolonoskopi Ünitesi, Adıyaman ve çevre illerde yaşayan pek çok kişi için önemli bir ihtiyacı karşılamış olacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER