Spor

Engellilerle Polislerin Halı Saha Dostluk Maçı

Engellilerle Polislerin Halı Saha Dostluk Maçı
10-12-2019 16:31

3 Aralık Dünya engelliler günü etkinlikleri kapsamında Siverek Bedensel Engelliler ile ilçede görev yapan Emniyet mensubu Polislerin arasında Halı Saha Dostluk maçı yapıldı. Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğünde Görev Yapan Polislerin 3 Aralık Dünya engelliler günü etkinlikleri kapsamında farkındalık yaratmak anacıyla Siverek Bedensel Engellilerle Halı Saha Dostluk maçı yaptılar.

Siverek Bedensel engelliler Derneği Başkanı Feridun Şenateş açıklamasında 3 Aralık Dünya engelliler günü etkinlikleri kapsamında İlçede Görev yapan Polislerimizin engelliliğe farkındalık yaratmak amacıyla bizlerle bir halı saha maçı yapalım dediler Bizde bu anlamlı davranışından kendilerini kutluyoruz

Tüm Siverek’te görev yapan Polis Memurları arkadaşları adına Komiser Necip Fazıl Karabaya ve Haşim Aslan’a Tüm Engelli Kardeşlerimiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bu arada bizleri yalnız bırakmayan Belediye meclis üyelerinden Akif Gülel ve İbrahim Taş yöneticilerimize tüm arkadaşlarım Aydın’a teşekkür ederim dedi.

Başkan Şenateş halı saha maçından sonra 3 Aralık Dünya engelliler günü etkinlikleri kapsamında duyarlılığından dolayı Emniyet mensubu Polisler adına Komiser Necip Fazıl Karabaya ve Polis Memuru Haşim Aslan ‘a Plaket takdim etti.Ardından Polis Memurlarının Engelliler için getirmiş olduğu tatlı ikram edildi.Haber Mehmet Fatih SERGİ

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER