Politika

Erbakan'dan Şanlıurfa'daki Parti Teşkilatlarına Hayırlı Olsun Ziyareti

Fatih Erbakan, kazanılan belediyelerde ahlaklı belediyecilik nasıl uygulanacak?

Erbakan'dan Şanlıurfa'daki Parti Teşkilatlarına Hayırlı Olsun Ziyareti
18-05-2024 14:30
ŞANLIURFA

Şanlıurfa'ya Teşekkür Ziyareti

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 31 Mart yerel seçimlerinde kazanılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve parti teşkilatlarına hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Teşkilat üyeleriyle kahvaltıda bir araya gelen Erbakan, kazandıkları 63 belediyede milli görüş belediyeciliği ve ahlaklı belediyeciliği uygulamak için canla başla çalışacaklarını belirtti.

Milli Görüş ve Ahlaklı Belediyecilik Vurgusu

Erbakan, Şanlıurfa'daki ziyaretinde, milletin tercihini milli görüşten yana kullanmasının büyük bir başarı olduğunu vurguladı. “Türkiye genelinde belediye meclis üyeliği ortalaması Yeniden Refah Partimizin yüzde 7 seviyesine geldi. Bir önceki seçimde aldığımız yüzde 2.9 ile kıyaslarsak yüzde 100'ün üzerinde bir artış, 3 milyon oy ve bir il ve bir büyükşehir belediyesi olmak üzere 63 belediyeyi elhamdülillah Yeniden Refah Partisi olarak kazandık,” dedi.

Geçmişin İzinde Geleceğe Yön Verme

Erbakan, konuşmasında milletin milli görüş hükümeti dönemindeki hizmetleri hatırlayarak Yeniden Refah Partisi'ne oy verdiğini söyledi. “1989 ve 1994 yıllarında başlayan milli görüş belediyeciliğinin ne anlama geldiğini milletimiz biliyor ve yeniden o hizmetlere kavuşmak için partimize destek veriyor,” ifadelerini kullandı.

"Bu sonucun elde edilmesinde elbetteki fedakar teşkilat mensuplarının büyük gayretleri rol oynadı. Hazine yardımı olmadan, medya gücü olmadan, iktidar gücü olmadan, dış güçlerin desteği olmadan, bütün yokluk ve imkansızlıklara rağmen teşkilatlarımız büyük bir başarıyı ortaya koydular. Allah kendilerinden razı olsun." - Fatih Erbakan

Ekonomik Kriz ve Milli Görüş'ün Çözüm Önerileri

Erbakan, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik kriz, enflasyon ve borç-faiz ekonomisinin getirdiği zorluklara dikkat çekerek, milletin Refah Partisi'nin 54. hükümet dönemindeki ekonomik başarılarını hatırlayarak destek verdiğini belirtti. “İşçiye, memura, emekliye cumhuriyet tarihinin en yüksek refah seviyesini sağlayan 54. hükümet dönemini milletimiz çok iyi hatırlıyor,” dedi.

Şanlıurfa'dan Başlayarak Türkiye'ye Hizmet

Fatih Erbakan, Şanlıurfa'daki ziyaretinde Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar ve Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'yi tebrik etti. Ziyaretleri sırasında milli görüş belediyeciliğinin uygulanması için kolları sıvadıklarını ve kazanılan belediyelerde halkın hak ettiği hizmetleri sunacaklarını vurguladı. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER