Spor

Erkek Hentbol Takımının Galibiyet Serisi Sürüyor

DBB Erkek Hentbol Takımı, 2. Lig Müsabakalarında Başarılı Sonuçlar Almaya Devam Ediyor

Erkek Hentbol Takımının Galibiyet Serisi Sürüyor
11-12-2023 18:00

DBB Hentbol Takımının İmparatorluğu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Spor Hentbol Erkek Takımı, 2. Lig resmi müsabakalarında oynadığı 6 maçı da kazanarak, rakiplerine üstünlüğünü kanıtladı. Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren takım, resmi müsabakalarda sergilediği başarılı performansla dikkat çekiyor. Son maçta Van Büyükşehir Belediyesi Hentbol Takımını 55-27 mağlup eden DBB Hentbol Takımı, grup maçlarını mağlubiyetsiz tamamladı.

DBB Hentbol Takımının Mücadele Ruhu

Kayapınar ilçesindeki Şehit Polis Gülser Spor Salonunda oynanan maçta, DBB Hentbol Takımı maç boyunca üstün bir performans sergiledi. Rakibini büyük bir farkla yenerek grubunu lider olarak tamamladı. 1 aylık aranın ardından başlayacak 3. devrede de mücadelelerine devam edecek olan takım, 2. Lig Hentbol Erkekler F Grubunda dört takım arasında yine zorlu karşılaşmalara çıkacak.

DBB Erkek Hentbol Takımı

"6 maçta 6 galibiyetle grubu lider olarak tamamladık." 

Türkiye 1. Ligine Yükselme Hedefi

DBB Erkek Hentbol Takımı, zorlu fikstür mücadeleleri sonucunda elde ettiği başarılarla Türkiye 1. Ligine yükselme hedefine bir adım daha yaklaştı. Takım, bu amaca ulaşmak için hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Önümüzdeki maçlarda da aynı kararlılık ve azimle mücadele ederek başarılı sonuçlar elde etmeyi hedefliyor.

DBB Hentbol Takımı'nın bu başarısı, Diyarbakır'daki spor faaliyetlerine önemli bir katkı sağlıyor ve genç sporculara ilham veriyor. Takımın gelecek maçlarında da aynı başarıyı sürdüreceğine dair beklentiler yüksek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER