Gündem

Eşini Öldürüp Oğlunu Yaraladıktan Sonra Sokakta Damadını Aradı

Gaziantep’te Cinnet Getiren Şahıs Sokak Boyunca Damadını Aradı

Eşini Öldürüp Oğlunu Yaraladıktan Sonra Sokakta Damadını Aradı
13-05-2024 19:00
GAZİANTEP

Katil Zanlısı Hangi Silahla Eşini ve Diğer Aile Üyelerini Vurdu?

Halil Özdemir (46), yaşadıkları evdeki aile içi tartışma sonrası eline aldığı tüfekle eşini, oğlunu ve damadını vurdu.

Gaziantep’te Belkız Mahallesi'nde akşam saat 22.00 sıralarında meydana gelen olayda, Halil Özdemir isimli şahıs, yaşadıkları evdeki aile içi tartışma sonrası cinnet getirerek elindeki tüfekle eşini öldürdü ve oğlu ile damadını ağır şekilde yaraladı.

Olay Anında Zanlının Sokakta Yaptıkları Nelerdi?

Görüntülerde, cinnet geçiren zanlının elinde silahla sokak boyunca damadını aradığı, markete giderek yaralı damadının izini sürdüğü ve polisler gelince silahını bırakıp teslim olduğu anlar yer aldı.

Zanlının cinnet geçirdikten sonra elindeki silahla sokak boyunca damadını aradığı anlara ait görüntüler ortaya çıktı. Marketlere giderek yaralı damadını arayan zanlının, polislerin gelmesiyle silahını bırakıp teslim olduğu ve sonrasında yaralı oğlunun ambulansa taşınma anları da kameraya yansıdı.

Zanlının Emniyetteki Durumu ve Soruşturmanın İlerleyişi

Katil zanlısı Halil Özdemir'in emniyetteki işlemlerinin sürdüğü, sağlık kontrollerinin ardından tutuklanma talebiyle adliyeye sevk edilmesinin beklendiği bildirildi.

Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı ve katil zanlısının emniyetteki işlemleri devam ediyor. Zanlının sağlık kontrollerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edilerek tutuklanması talep edilecek. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER