Gündem

Esnafı Ziyaret Etti

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor: "Esnaf Dostu Belediye Olarak Her Fırsatta Yanınızdayız"

Esnafı Ziyaret Etti
25-01-2024 10:25

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, esnaf ziyaretlerine devam ederek, bölgenin ticari ve sosyal yaşamına katkı sağlayan çalışmalar hakkında bilgiler veriyor. Göreve geldiği ilk günden bu yana yoğun bir çalışma temposu içerisinde olan Tahmazoğlu, esnaf ve vatandaşların taleplerini dinleyerek, onlarla sık sık bir araya geliyor. Peki, bu ziyaretler esnaf ve bölge halkı için ne anlam ifade ediyor?

Esnaf ve Vatandaşlarla Sıkı İletişim

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, esnaf ziyaretleri sırasında, Gaziantep ve özellikle Şahinbey bölgesindeki ticaretin önemine vurgu yaptı. Bölgenin ekonomik ve sosyal yaşamında etkin bir rol oynayan esnaflarla sıkça bir araya gelen Tahmazoğlu, onların fikirlerini dinleyerek, kent yaşamını daha konforlu hale getirmek için çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Esnafımızın ve vatandaşımızın fikirlerini önemsiyoruz” - Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediye Başkanı.

Belediyenin Çalışmaları ve Esnafın Katkısı

Tahmazoğlu, belediye olarak ihtiyaç duyulan hizmetleri zamanında ve yerinde sağlamak için esnafla birlikte çalıştıklarını ifade etti. Esnafın kazançlarının bereketli olmasını dileyen Tahmazoğlu, onların işlerinde başarılar diledi. Ayrıca, esnafın güler yüzlü ve samimi sohbetleri için teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.

Şahinbey İçin Devam Eden Çalışmalar

Şahinbey Belediye Başkanı olarak Tahmazoğlu, daha modern bir Şahinbey için yürütülen çalışmalar hakkında da esnaflara bilgi verdi. Bu çalışmaların, ilçenin sosyal ve ekonomik hayatına katkı sağlaması ve bölge halkının yaşam kalitesini yükseltmesi hedefleniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER