Ekonomi

Et Fiyatlarındaki Artış Et ve Süt Kurumu'na Yoğun İlgi Doğurdu

Et fiyatlarının yükselmesiyle ucuz etin adresi neresi oldu ve vatandaşlar bu durumu nasıl değerlendirdi?

Et Fiyatlarındaki Artış Et ve Süt Kurumu'na Yoğun İlgi Doğurdu
30-09-2023 10:05

Vatandaşlar Sabahın Erken Saatlerinde Ucuz Et İçin Kuyruğa Giriyor

Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesindeki Et ve Süt Kurumu önünde her gün sabah saat 07.00'den itibaren uzun kuyruklar oluşmaya başladı. Fiyatlarının dışarıdaki kasaplara göre daha uygun olması sebebiyle vatandaşlar bu kuruma yoğun ilgi gösteriyor. Günde yaklaşık bin kişi Et ve Süt Kurumu'ndan alışveriş yapıyor ve ortalama olarak 1,5 ton et ürünü satışa sunuluyor.

Mehdi Özkoç'tan İlk Ziyaret ve Memnuniyet

Mehdi Özkoç gibi birçok vatandaş, Et ve Süt Kurumu'nun et fiyatlarının dışarıdaki kasaplara nazaran çok daha uygun olduğunu dile getiriyor. Özkoç, "Ailemiz için yemeklerde et kullansın diye buraya geldik. Yaklaşık 5 kilo et aldım. Dışarıdaki fiyata kıyasla oldukça uygun bir fiyatla, 800 TL'ye 5 kilo eti satın aldım. Bugün buraya ilk defa geldim" şeklinde memnuniyetini ifade etti.

Talep Fazlalığı Sebebiyle Bazı Vatandaşlar Elsiz Dönüyor

Yoğun talep sebebiyle Et ve Süt Kurumu'ndan her gün birçok kişi ürün alabilse de bazı vatandaşlar stokların tükenmesi sebebiyle eli boş dönmek zorunda kalıyor.

"Etin fiyatı burada ucuz olduğu için geldik. Ailemiz yemeklerde et kullansın. Yaklaşık 5 kilo et aldım. Fiyatı da dışarıdaki fiyata göre uygun. 800 TL'ye 5 kilo eti aldım. Bugün ilk defa geldim buraya" - Mehdi Özkoç

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER