Gündem

Evde Bakım ve Temizlik Hizmetleri Devam Ediyor

yaşlı, engelli ve ağır kronik hastalığı bulunan vatandaşlar, evde bakım ve temizlik hizmetleri ile destekleniyor. Peki, bu hizmetler neleri içeriyor ve kimlere yönelik yapılıyor?

Evde Bakım ve Temizlik Hizmetleri Devam Ediyor
12-01-2024 00:00

Yaşlı, Engelli ve Kronik Hastalığı Olanlara Destek

Gölbaşı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde yürütülen VEFA Programı kapsamında, kişisel bakımları ile temel ihtiyaçlarını karşılayamayan yaşlı, engelli ve ağır kronik hastalığı nedeniyle kendi öz bakımlarını yerine getiremeyen vatandaşlara destek sağlanıyor. Bu hizmetlerle hangi ihtiyaçlar karşılanıyor?

Ev Temizliği ve Kişisel Bakım

Çalışmalar kapsamında özel ekipler tarafından yaşlı, engelli ve ağır kronik hastalığı bulunan vatandaşların ev temizliği ve kişisel bakımları düzenli olarak yapılıyor. Bu sayede evlerin temiz ve hijyenik bir ortamda olması sağlanırken, vatandaşların kişisel bakımları da düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Bu hizmetlerin vatandaşlar için önemi nedir?

“Çalışmalardan Dolayı Teşekkür Ediyoruz”

Vatandaşların Memnuniyeti

Evde bakım ve temizlik hizmetlerinden faydalanan vatandaşlar, bu hizmetlerin kendileri için büyük bir kolaylık ve destek olduğunu belirtiyorlar. Ayrıca, çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorlar. Vatandaşların bu hizmetlerle yaşamları nasıl kolaylaşıyor?

Sonuç ve Toplumsal Dayanışma

Gölbaşı ilçesindeki evde bakım ve temizlik hizmetleri, toplumsal dayanışmanın bir örneği olarak değerlendirilebilir. Yaşlı, engelli ve hasta vatandaşlara sağlanan destek, toplumun her kesiminin yaşam kalitesini artırmaya yönelik bir adım olarak görülebilir.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER