Gündem

Filistin Temalı Resimler

Filistin'deki Acıları Tuval Üzerine Taşıyan Öğrenciler, Umut Olabilir mi?

 Filistin Temalı Resimler
02-06-2024 21:00
BATMAN

Serginin Açılışı ve Konsepti

Batman'ın Kozluk ilçesinde, Yanıkkaya İlk ve Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan ve Filistin konusuna dikkat çeken bir resim sergisi düzenlendi. Sergi, bir alışveriş merkezinde ziyaretçilere açıldı ve Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör tarafından açılış yapıldı.

Kaymakam Güngör'ün Sergi İzlenimleri

"Öğrenciler çok güzel bir sergi hazırladılar. Bizler de onlara destek olmak için buradayız. Gerçekte çok anlamlı eserleri hep birlikte gördük. İnşallah burada sergilenen eserler insanlık adına bir umut olur, Filistin'de yaşanan soykırım son bulur." - Ekrem Güngör

Eğitimin ve Sanatın Gücü

Sergide, Gazze'de yaşanan dramı ve acıları anlatan resimler, ziyaretçilerin duygusal tepkilerini de beraberinde getirdi. Sergi, öğrencilerin sosyal sorumluluk bilinci ve sanat yoluyla ifade yeteneğini gözler önüne serdi.

Serginin Etkisi ve İletisi

Sergi, öğrencilerin sanat aracılığıyla büyük bir küresel meseleye dikkat çekme çabalarını vurgulayarak, toplumda farkındalık yaratma amacını güçlendirdi. Ayrıca, ziyaretçilere Filistin'deki insanlık dramını daha yakından hissettirme fırsatı sundu.

Serginin Organizasyonu ve Katılımcılar

Serginin düzenlenmesinde emeği geçen İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Kozluk İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nezir Sevim, öğretmenler ve öğrencilere teşekkürler sunuldu. Açılışa, bölgedeki eğitim ve yerel yönetim temsilcilerinin yanı sıra geniş bir öğrenci kitlesi katıldı. AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER