Teknoloji

FotoMaratonda final heyecanı, ödüller sahiplerini buldu

Dicle Elektrik'in ana sponsorluğunda düzenlenen etkinlikte kazananlar belli oldu; Peki kimler bu prestijli ödüle layık görüldü?

FotoMaratonda final heyecanı, ödüller sahiplerini buldu
21-10-2023 09:53

FotoMaraton Diyarbakır'da Dereceye Girenler Açıklandı

Etkinliğin Açılışı ve Dicle Elektrik'in Katkıları

FotoMaraton Diyarbakır yarışmasının ödül töreni, Dicle Elektrik Diyarbakır İl Müdürü Uğur Yaka'nın konuşmasıyla başladı. Yaka, şirketin FotoMaraton'a olan desteklerini ve bölgeye sağladığı katkıları vurguladı. Ayrıca Dicle Elektrik'in 10. yılını kutladığına da değinerek, bölgede gerçekleştirdikleri yatırımların önemini ve sosyal sorumluluk projelerine olan katkılarını belirtti.

Gazeteci Coşkun Aral'dan Özel Söyleşi

FotoMaraton Diyarbakır etkinliğinin en dikkat çeken programlarından biri de gazeteci Coşkun Aral'ın gerçekleştirdiği söyleşiydi. Aral, Dicle Elektrik'in sanata ve fotoğrafa olan katkılarını övdü ve diğer şirketlere de bu tür organizasyonlara destek olma çağrısında bulundu. Ayrıca Aral, kendi fotoğraflarının öyküsünü paylaştı.

Ödül Alan Sanatçılar ve Kazanan Fotoğraflar

Jüri üyeleri tarafından seçilen kazanan fotoğraflar ve sanatçılar açıklandı. Dereceye giren sanatçılara toplamda 210 bin TL ödül dağıtılacağı belirtildi. Yarışmanın kategorilerine göre dereceye giren isimler ise şöyle:

"Cep Kategori - Hevesli Bahçeler, Süleyman Gezer, Hakkı Bulun, Ali Mermertaş. Hoşgörü teması, Adem Ulusoy, Hicret Şiren, İbrahim Şimşek. Lezzetli kokular, Hasan Hüseyin Birlik, Sema Mermertaş, Osman Kurt. Dijital Kategori - Surların Sırrı, Ahmet Fatih Gildir, Mehmet Cantemür, Mehmet Sait Tırak. Gölgeler ve Suretleri, Metin Gönen, Fırat Kıztanrı, Latif Gedik. Çarşı-Pazar, Seniha Yıldız, Hasan Kalkan, Metin Gönen."

```

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER