Kültür & Sanat

Futbol Hakemi ve Gözlemcilere Malzeme Desteği

2023-2024 Futbol Sezonu Açılış Töreninde Hakem ve Gözlemcilere Malzeme Desteği

Futbol Hakemi ve Gözlemcilere Malzeme Desteği
21-11-2023 09:37

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden Hakem ve Gözlemcilere Destek

Hakem ve Gözlemcilerin Açılış Töreni

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen 2023-2024 Futbol Sezonu Açılış Töreninde, hakem ve gözlemcilere malzeme desteği sağlandı. Törene Merkez Hakem Kurulu Üyesi Ziya Çetin, amatör spor federasyonlarının temsilcileri, hakemler ve gözlemciler katıldı.

Belediye Başkan Vekilinin Açıklamaları

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Halil Uğur, belediyenin sporun her kademesinde desteğinin süreceğini belirtti. Spor şehri olma hedefine dikkat çeken Uğur, Gaziantep'teki hakemlerin başarılı çalışmalarından ötürü gurur duyduklarını ifade etti.

Sporcuların Belediye Başkanına Olan Sevgisi

Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Abdülkadir Gözegir, Başkan Fatma Şahin’e sporcuların duyduğu sevgi ve takdiri dile getirdi. Şahin'in sporculara sağladığı destek ve modern sahalara kavuşmaları spor camiasında olumlu etki yarattı.

Gaziantep'in Spor Şehri Olma Yolunda İlerlemesi

Gözegir, Gaziantep'in spor şehri olma yolunda Başkan Şahin öncülüğünde ilerlediğini vurgulayarak, gençlerin spora yönlendirilmesinin önemini ve bu alandaki başarıları öne çıkardı.

Tören Sonrası Hediyeler ve Kokteyl

Konuşmaların ardından Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan hediyeler, katılımcılara verildi ve tören kokteyl ile sona erdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER