Gündem

Galatasaray'ın 24. Şampiyonluk Kutlamaları Güneydoğu Anadolu'da Coşkuyla Karşılandı

Galatasaray'ın Süper Lig Zaferi Güneydoğu Anadolu'da Nasıl Kutlandı?

Galatasaray'ın 24. Şampiyonluk Kutlamaları Güneydoğu Anadolu'da Coşkuyla Karşılandı
27-05-2024 08:13
DÄ°YARBAKIR

Diyarbakır, Şırnak ve Mardin, Galatasaray'ın Süper Lig'deki 24. şampiyonluğunu coşkuyla kutladı. 38. haftada Konyaspor'u 3-1 mağlup eden Sarı-Kırmızılılar, bölge genelinde unutulmaz bir kutlama atmosferi yarattı.

Diyarbakır'da Şampiyonluk Coşkusu

Yenişehir ilçesi Ofis Semti, Galatasaray'ın zaferini kutlamak için toplanan taraftarlarla doldu taştı. Maçın son düdüğüyle birlikte başlayan kutlamalar, tezahürat ve halaylarla renklendi. Diyarbakırlı taraftarlar, takımlarının başarısını büyük bir coşku ile kutladılar.

Mardin'de MeÅŸaleler ve Konvoylar

Mardin merkez ve Kızıltepe ilçesinde, hakemin son düdüğüyle birlikte şampiyonluk kutlamaları başladı. Taraftarlar tarafından yakılan meşalelerle sokaklar aydınlatılırken, araç konvoyları şehri turladı. Kızıltepe Cumhuriyet Meydanı'nda, Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarlarının dostluk yürüyüşü alkışlarla karşılandı.

Şırnak'ta Farklı Kutlama Yöntemleri

Şırnak'ta Galatasaray taraftarları, Fenerbahçe bayrağına sarılı sembolik bir tabut ile kutlama yaptı. Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan taraftarlar, tezahüratlar eşliğinde şehir turu attı. Bu ilginç kutlama şekli, şehrin dört bir yanında büyük ilgi gördü.

Cizre ve Çevresinde Uzun Araç Kuyrukları

Cizre'deki Galatasaray taraftarları, özel araçlarıyla şehrin caddelerinde uzun kuyruklar oluşturdu. Sanat Sokağı ve Orhan Doğan Caddesi'nde başlayan şampiyonluk coşkusu, Nusaybin Caddesi ve diğer ana caddelerde devam etti. Meşaleler ve tezahüratlarla desteklenen kutlamalar, tüm şehri sarı-kırmızıya bürüdü.

Silopi'de Sokaklar Sarı-Kırmızıya Büründü

Silopi ilçesinde, binlerce taraftar, takımın bayrakları ve formalarıyla caddeleri doldurarak büyük bir şampiyonluk coşkusunu yaşadı. Uzun araç konvoyları ve havai fişek gösterileriyle kutlamalar saatlerce sürdü. Polis, cadde ve meydanlarda güvenlik önlemlerini artırırken, taraftarların coşkusu gece boyunca devam etti. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER