Politika

GAZETEMİZ GENEL YAYIN YÖNETMENİ DONAN, MHP SİVEREK İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

Siverek’teki yerel medya ve siyasi dinamikler arasında bir köprü kurma amacı taşıyan bu ziyarette neler konuşuldu, Feyzi Donan'ın mesajı ne oldu?

GAZETEMİZ GENEL YAYIN YÖNETMENİ DONAN, MHP SİVEREK İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ
16-08-2023 11:35

Siverek'te Feyzi Donan’dan "Hayırlı Olsun" Ziyareti

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde faaliyet gösteren Siverek Hedef gazetesinin genel yayın yönetmeni Feyzi Donan, Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) Siverek ilçe başkanlığının olağan kongresinden sonra Mustafa Fettahlı'yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Fettahlı’dan Donan’a Teşekkür

İlçe başkanı Mustafa Fettahlı, Feyzi Donan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkürlerini sundu. İki isim arasında sıcak bir diyalog gerçekleşti.

Yaklaşan Seçim ve Siverek'in Gündemi

Ziyaret sırasında gündeme dair önemli konular masaya yatırıldı. Yaklaşan yerel seçimler, Siverek'in mevcut sorunları, planlanan hizmetler ve basın sektöründeki ilerlemeler için atılacak adımlar hakkında fikir alışverişi yapıldı.

Donan: "Memlekette Güçlü Bürokrasi ve Siyaset Önemli"

“Bir memlekette bürokrasi ve siyaset ne kadar güçlü olursa o memleket hak ettiği hizmete kavuşur. Bu hizmetlerin sorunsuz bir şekilde işlemesi için siz bürokratların ve siyasetçilerin memleketin sorunlarını fırsat bulduğunuz her alanda dile getirmelisiniz. Tabi ki hizmetlerin aksamaması için sizler kadar, biz basın camiasının da çaba göstermesi gerekmektedir. Kaleme aldığımız her haberin ve kaleme alacağımız her haberi tarafsız ve güvenilir olması gerekmektedir. Daha güzel ve daha modern bir Siverek için elimizi hep beraber taşın altına koymalıyız.”

Gazetenin genel yayın yönetmeni Feyzi Donan, ziyarette basın ve siyasetin memleketteki rolünün önemini vurguladı ve Siverek'in daha iyiye gitmesi için herkesin katkısının gerekliliğine değindi. 

Ziyarette Siverek Belediye Özel Kalem Müdürü Hasan Karakaş ve Siverek Belediyesi'nin eski Başkan Yardımcısı Hamdi Hatipoğlu da hazır bulundular. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER