Gündem

Gaziantep Kolej Vakfı'nda Miniklerin Kep Heyecanı

Geleceğin yıldızları, Gaziantep Kolej Vakfı'nda kep töreniyle mezuniyet sevinci yaşadılar. Peki, bu özel gün onlar için neler ifade ediyor?

Gaziantep Kolej Vakfı'nda Miniklerin Kep Heyecanı
21-05-2024 17:00
GAZİANTEP

2023-2024 eğitim öğretim yılı sona ererken, Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anaokulu öğrencileri için düzenlenen kep töreni, coşku ve heyecan dolu anlara sahne oldu. Anaokulu öğrencileri, eğitim hayatlarının ilk mezuniyetini büyük bir sevinçle kutladılar.

Kuruluşun 60. Yılında Büyük Kutlama

Gaziantep Kolej Vakfı, kuruluşunun 60. yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutlarken, özel anaokulu mezuniyet töreni de bu kutlamaların en renkli etkinliklerinden biri oldu. Törene, vakfın Mütevelli Kurulu ve Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenci velileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Genel Müdürden Öğretmen ve Öğrencilere Övgü

"Bu özel gün, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin emeklerinin taçlandığı bir gündür." diyen GKV Özel Okulları Genel Müdürü Fevzi Gürsel, tören sırasında anaokulu idareci ve öğretmenlerine çiçek takdim ederek, onların göstermiş oldukları üstün hizmet ve özveriden ötürü teşekkürlerini iletti.

Miniklerden Büyüleyici Dans Gösterileri

Öğrenciler, törende yaptıkları dans gösterileri ile konukları adeta büyüledi. Her biri ayrı bir renk katan bu performanslar, veliler tarafından gururla ve coşkuyla karşılandı.

Müdür Bozkurt: "Geleceğin İnşası Bizim Ellerimizde"

GKV Özel Anaokulu Müdürü Selda Bozkurt, yapmış olduğu konuşmada, öğrencilerin akademik, sosyal ve duygusal gelişimlerine verdikleri önemi vurguladı ve "Kurum olarak amacımız; araştırmacı, iletişim becerileri yüksek, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, barış ve kardeşlik içinde yaşamayı benimsemiş bireyler yetiştirmektir." şeklinde konuştu. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER