Yaşam

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında Yeni Bir Dönem: Fevzi Gürsel Genel Müdür Olarak Atandı

Eğitim Dünyasında Önemli Bir Atama: GKV'de Fevzi Gürsel Dönemi Başlıyor

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında Yeni Bir Dönem: Fevzi Gürsel Genel Müdür Olarak Atandı
05-02-2024 09:49
GAZİANTEP

Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Okulları, eğitim alanında gerçekleştirdiği önemli hizmetlerle tanınan bir kurum. 1963 yılından bu yana eğitim sektöründe faaliyet gösteren bu prestijli kurum, şimdi de yeni bir dönemin kapılarını aralıyor. Peki, Gaziantep Kolej Vakfı'nın yeni Genel Müdürü Fevzi Gürsel kimdir? Bu atama eğitim camiasında neleri değiştirecek? İşte detaylar...

Gaziantep Kolej Vakfı'nda Yeni Bir Sayfa

Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, kuruluşun 60. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde bir açıklama yaparak, eğitimci Fevzi Gürsel'in Genel Müdürlük görevine atandığını duyurdu. Ersoy, Gürsel'e yeni görevinde başarılar dileyerek, "Kurumlarımızda önceki dönemlerde Genel Müdür olarak görev yapan Sayın İsmet Tiryaki'ye de hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Fevzi Gürsel Kimdir?

Gaziantep Kolej Vakfı'nın yeni Genel Müdürü Fevzi Gürsel, Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümü mezunu. GKV Liselerinde 1998 yılında İngilizce Öğretmeni olarak göreve başlayan Gürsel, 2001 yılında Liseler Müdür Yardımcısı, 2009 yılında Genel Müdür Yardımcısı olarak okullarda başarıyla görev yapmış. Gürsel, öğrenci değişim programları, IB Kuruculuğu, MUN gibi birçok önemli projede görev alarak eğitim alanında önemli katkılarda bulunmuş bir isim.

Gürsel'den Teşekkür Mesajı

Genel Müdürlük görevine atanan Fevzi Gürsel, Gaziantep Kolej Vakfı'nın 60. yılını kutladıkları bu önemli dönemde böyle bir göreve getirilmenin kendisi için büyük bir onur olduğunu belirtti. Gürsel, "Bu göreve layık görülmemde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları'nın daha da ileriye gitmesi için elimden gelenin en iyisini yapacağım" dedi.

GKV'nin 60. Yıl Gururu

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları'nın kuruluşunun 60. yılı, çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bu önemli dönüm noktası, aynı zamanda kurumun yeni Genel Müdürü Fevzi Gürsel'in liderliğinde yeni başarılara imza atma azmini de simgeliyor.

Neler Bekleniyor?

Fevzi Gürsel'in Genel Müdürlüğü'nde Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları'nın eğitimdeki yenilikçi yaklaşımlarını sürdüreceği ve eğitim kal itesini daha da artıracağı bekleniyor. Gürsel'in önceki görevlerindeki başarıları, yeni dönemde de GKV için önemli kazanımlar sağlayacağının bir göstergesi.İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER