Gündem

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi'nde Tıp Bayramı Coşkusu

Özveriyle çalışan sağlık profesyonelleri, Tıp Bayramı'nda nasıl bir araya geldi?

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi'nde Tıp Bayramı Coşkusu
15-03-2024 17:00
GAZİANTEP

Tıp Bayramı'nda Bir Araya Gelen Sağlık Çalışanları

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi yönetimi, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla özveriyle çalışan doktor ve sağlık çalışanlarını unutmadı. Hastane yönetimi tarafından düzenlenen özel yemekte sağlık çalışanları, birlik ve beraberlik içinde güzel vakit geçirme fırsatı buldu.

Yönetim Kurulu Başkanından Anlamlı Mesaj

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Zeynal Abidin Kaplan, "Bölge insanına özveriyle sağlık hizmeti sunmaya çalışan tüm meslektaşlarımla bu özel ve anlamlı günde bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi ve ekledi: "14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla tüm hekim arkadaşlarımız başta olmak üzere, değerli eşlerine, diğer sağlık personellerimize ve hastanemiz çalışanlarına, işlerindeki özveriden dolayı teşekkür ederim. Onlar için ne yapsak haklarını ödeyemeyiz."

Genel Müdürden Sağlık Çalışanlarına Övgü ve Şiddet Kınama

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Genel Müdürü Av. Dr. Cengiz Bayram, sağlık çalışanlarının özverilerine dikkat çekerek, "İnsanların sağlıklarını korumak ve hastalara şifa olmak için kendi hayatlarından feragat ederek, dünyadaki en kutsal mesleklerden birisini yerine getiren hekim ve sağlık çalışanlarımıza ne kadar teşekkür etsek az." şeklinde konuştu. Bayram, ayrıca sağlık çalışanlarına yönelik saldırıları kınayarak, bu tür olayların son bulmasını diledi ve şiddet olayları nedeniyle hayatını kaybeden meslektaşlarını saygıyla andı.

Sağlık Çalışanlarından Teşekkür Mesajı

Doktor ve hastane çalışanları, bu özel günde kendilerini unutmayan ANKA Hastanesi yönetimine teşekkür etti. Organize edilen yemek, çalışanlar arasında moral ve motivasyonun artmasına vesile oldu.

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi'nde Tıp Bayramı dolayısıyla düzenlenen yemek, sağlık çalışanlarının bir araya gelerek dayanışma içinde oldukları ve birlikte zaman geçirdikleri anlamlı bir gün olarak kayıtlara geçti.İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER