Gündem

Gaziantep Şahinbey Belediyesi 100. Yıl Tünelleri'nin Açılış Tarihi Belli Oldu

Gaziantep'in trafik sorununa çözüm getirecek Şahinbey Belediyesi 100. Yıl Tünelleri, 15 Mart'ta hizmete giriyor. Peki, bu tüneller şehrin trafiğini nasıl rahatlatacak ve vatandaşlar için neler vaat ediyor?

Gaziantep Şahinbey Belediyesi 100. Yıl Tünelleri'nin Açılış Tarihi Belli Oldu
06-03-2024 08:51
GAZİANTEP

Şehrin Nabzını Değiştirecek Proje

Gaziantep trafiğine önemli bir soluk getirecek Şahinbey Belediyesi 100. Yıl Tünelleri'nin çalışmaları son aşamaya geldi. 15 Mart saat 11:00 itibarıyla vatandaşların hizmetine açılacak olan bu devasa proje, şehrin trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak.

Şahinbey Belediye Başkanı'ndan Açılış Müjdesi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, projenin şehrin trafiğini rahatlatmak adına yapılamaz denilen birçok işi başardıklarını belirterek tünellerin açılış tarihini duyurdu. Başkan Tahmazoğlu,

“Çok heyecanlıyız. Türkiye 100. yılına yakışır eserleri bir bir açarak, Gaziantep’imize ve Şahinbey’imize kazandırmaya devam ediyoruz.”

ifadeleriyle projenin önemine dikkat çekti.

Emek ve Azmin Zaferi

Projenin tamamlanması için gece gündüz demeden çalışıldığını belirten Tahmazoğlu, 35.000 kamyon hafriyatın çıkarıldığını ve büyük bir emek sarf edildiğini vurguladı. Tünellerin, özellikle Ramazan ayında yarım saat süren yolculukları 1 dakikaya indireceğini belirten Başkan, vatandaşların sevdiklerine daha hızlı kavuşmalarını sağlayacaklarını ifade etti. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER