Asayiş

Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nda Trajik Tır Kazası: 2 Can Kaybı

Bir sabah nasıl korkunç bir felakete dönüşebilir? Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nda meydana gelen tır kazası ne anlatıyor?

Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nda Trajik Tır Kazası: 2 Can Kaybı
17-05-2024 10:00
GAZİANTEP

Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nda meydana gelen feci kaza, iki tırın çarpışması sonucu trajik sonuçlar doğurdu. Kaza, sabah saatlerinde Nizip-Birecik istikameti Birecik Köprüsü üzerinde yaşandı.

Kaza Nasıl Gerçekleşti?

Mustafa Akgül idaresindeki 02 ABV 893 plakalı tır, seyir halindeyken bilinmeyen plakalı başka bir tırla çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle Mustafa Akgül'ün kullandığı tır, köprüden aşağı uçarak kontrolden çıktı.

Olay Yerine İlk Müdahale

Olay yerine hızla ulaşan 112 Acil Çağrı Merkezi ekipleri, itfaiye, AFAD, polis ve jandarma da dahil olmak üzere geniş bir kurtarma ekibi sevk edildi. Ekipler, tır içerisinde sıkışan sürücü ve yanındaki kişi için zamanla yarıştı.

Kazanın Kurbanları

Kaza sonucunda tır şoförü Mustafa Akgül ve yanında bulunan Aykut Akgül olay yerinde hayatını kaybetti. İki kişinin cenazesi, ekiplerin uzun süren çabaları sonucu sıkıştıkları yerden çıkarılarak hastane morguna kaldırıldı.

Acı olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında, kaza ile ilgili detaylar ve sorumluluklar araştırılıyor. Bu trajik kazanın nedenleri ve olası ihmallere ilişkin soruşturma devam ediyor. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER