Yaşam

Gaziantep'te 3 Yaşındaki Süleyman'ın Sağlık Mücadelesi

Lösemi Ön Tanısıyla Başvurdu, İyi Haber Geldi! Gaziantep'te 3 Yaşındaki Süleyman, Lösemi Korkusuyla Hastaneye Gitti

Gaziantep'te 3 Yaşındaki Süleyman'ın Sağlık Mücadelesi
10-02-2024 11:15
GAZİANTEP

Süleyman'ın Lösemi Şüphesi

Gaziantep’te yaşayan 3 yaşındaki Süleyman Yılmaz, vücudunun pek çok bölgelerinde meydana gelen kanamalar sonrası lösemi ön tanısıyla hastaneye başvurdu.

Gaziantep'te yaşayan Aslı-Yunus Yılmaz çiftinin 3 yaşındaki oğlu Süleyman'a, deride yaygın kanama, gözde kanama ve ağız içerisinde kanama şikayetleriyle ilk başvurduğu hastanede lösemi ön tanısı kondu.

Tedavi Arayışı

Süleyman, durumu kötüleşince ailesi son çare olarak Medical Point Gaziantep Hastanesi’ne başvurdu.

Gün geçtikçe kanamaları artan ve durumu kötüleşen Süleyman için ailesi, Medical Point Gaziantep Hastanesi'ne başvurdu. Hastanede yapılan tetkikler sonucunda doğru teşhis koyuldu ve tedavi süreci başladı.

Uzman Doktor Açıkladı: İTP Hastalığı

Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Ekrem Ünal, yapılan tetkikler sonucunda Süleyman'a İTP teşhisi konulduğunu açıkladı.

Hastanede yapılan tetkikler ve kemik iliği aspirasyonu sonucu küçük Süleyman’a İmmun Trombositopenik Purpura (İTP) hastalığı teşhisi konuldu. Prof. Dr. Ünal, hastalık ve tedavi süreci hakkında detaylı bilgi verdi.

Tedavi Süreci ve Sonuç

Prof. Dr. Ünal, hastanın hızlı bir şekilde tedaviye yanıt verdiğini ve sağlığına kavuştuğunu belirtti.

Yapılan tedavinin ardından Süleyman'ın sağlığına kavuşmasıyla birlikte ailesi hastaneden mutlu bir şekilde ayrıldı. Prof. Dr. Ünal, tedavi sürecinin kişiye özel ve etkili olduğunu vurguladı.

Umut Dolu Ayrılış

İlk etapta lösemi ön tanısıyla hastaneye başvuran Süleyman, doğru teşhis ve etkili tedavi sayesinde sağlığına kavuşarak ailesiyle birlikte hastaneden mutlu bir şekilde ayrıldı.

Bilgilendirme ve Takip

Prof. Dr. Ünal, ailenin gerekli bilgilendirme ile hastanın yakından takip edileceğini belirtti. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER