Gündem

Gaziantep'te Baharın Melodileri: Türk Halk Müziği Konseri Büyüledi

Baharın gelişi Gaziantep'te nasıl bir müzik şölenine dönüştü?

Gaziantep'te Baharın Melodileri: Türk Halk Müziği Konseri Büyüledi
21-05-2024 11:48
GAZİANTEP

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu tarafından düzenlenen Bahar Konserleri, şehrin kültürel yaşamına renk kattı. Konser, her yaştan Gaziantep'li müzikseverler tarafından yoğun ilgi ve beğeniyle karşılandı.

Müzikle Gelen Bahar Coşkusu

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Onat Kutlar Sahnesi'nde gerçekleşen konser, Türk Halk Müziği'nin seçkin eserlerini sahneye taşıdı. Öğretim Görevlisi Yaşar Seçkin yönetimindeki koro, "Bir Gönüle Aşk Girince", "Gaş Sabah", "Gurbet", "Aleni Aleni" gibi birçok parçayı başarıyla seslendirdi.

Genç Solistlerden Unutulmaz Performanslar

Konserde, koronun genç solistleri de sahne aldı. Yetenekli gençler, seslendirdikleri parçalarla dinleyicilerden büyük beğeni topladılar. Performansları, konserin genel atmosferine taze bir enerji kattı.

Konserin Duygusal ve Coşkulu Anları

Yaklaşık bir buçuk saat süren konser, hem hüzünlendiren hem de coşturan anlara sahne oldu. Müzik, baharın tazeliğini ve yenilenme duygusunu izleyicilere hissettirirken, salonu dolduran herkes bu özel anın tadını çıkardı.

Belediye Başkan Vekilinden Teşekkür

Konserin sonunda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Feray Yılmaz, koro şefi Yaşar Seçkin'e çiçek takdim etti ve güzel performansları için teşekkürlerini iletti. Yılmaz, "Bu ekibi kutluyorum çok güzel bir performanstı. Hepimiz de eşlik etti. Bütün koroyu tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum," dedi. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER