Asayiş

Gaziantep'te Dehşet: Karısını Öldürüp Çöpe Atan Koca Tutuklandı

Bir tartışmanın ardından yaşanan bu trajik olay, nasıl bu kadar karanlık bir sona ulaştı?

Gaziantep'te Dehşet: Karısını Öldürüp Çöpe Atan Koca Tutuklandı
06-06-2024 19:00
GAZİANTEP

Korkunç Olayın Detayları

Şehitkamil ilçesinde geçtiğimiz gece yaşanan korkunç bir olay, Gaziantep'i sarsı. İddialara göre, 35 yaşındaki Abdo M., boşanma aşamasında olduğu eşi 30 yaşındaki Dibe Cevat ile ailevi problemler nedeniyle tartıştı. Tartışma sırasında Abdo M., eşini boğazından ve karın bölgesinden bıçaklayarak öldürdü ve cesedi bir çuvala koyarak sırtında taşıyıp evlerinin yakınındaki bir çöp konteynerine attı.

Güvenlik Kameralarına Yansıyan Dehşet

Bu vahşi cinayet, çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Çöp atmak isteyen vatandaşlar tarafından fark edilen ceset sonrası olay hızla ortaya çıktı. Katil zanlısı, cinayetin ardından cesedi çöpe attıktan sonra bekçilik yaptığı inşaata gitmiş.

Polisin Hızlı Müdahalesi

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olay sonrası geniş çaplı bir çalışma başlattı. Abdo M., olay yerine yakın bir inşaatta bekçilik yaparken polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Adli Süreç ve İfade

Tutuklanan zanlı, tamamlanan yasal işlemler ve sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi. Abdo M., mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. İfadesinde, boşanma aşamasında olduğu eşiyle yaşadıkları ailevi sorunları ve tartışmanın cinayete nasıl dönüştüğünü anlattı.

Cenazenin Defni

Olayla ilgili devam eden soruşturma kapsamında, Dibe Cevat'ın cenazesinin ailesi tarafından teslim alınarak defnedileceği belirtildi. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER