Gündem

Gaziantep'te Hemşireler Günü Coşkusu: ANKA Hastanesi'nde Anlamlı Kutlama

Hemşireler, sağlık sektörünün ne kadar değerli olduğunu hatırlatırken, onlara olan minnettarlığımızı nasıl ifade edebiliriz?

Gaziantep'te Hemşireler Günü Coşkusu: ANKA Hastanesi'nde Anlamlı Kutlama
14-05-2024 09:46
GAZİANTEP

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi, 12-18 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen "Hemşireler Haftası" boyunca hemşire, hekim ve diğer sağlık çalışanlarını bir araya getiren özel bir yemekle kutlama yaptı. Bu özel hafta, hemşirelerin fedakarlıklarını onurlandırmak ve tüm sağlık çalışanlarının birlikte elde ettikleri başarıları kutlamak için düzenlendi.

Hemşirelere Olan Minnettarlık

ANKA Hastanesi Başhekimi Dr. Fırat Dalgıçer, hemşirelerin gece gündüz demeden gösterdikleri özveri, sevgi ve şefkat dolu çalışmaları için teşekkürlerini iletti. Dr. Dalgıçer, "Sağlık ekip işidir. Tüm sağlık çalışanlarının görevlerini zamanında, doğru ve tam olarak yerine getirmesiyle başarılı sonuçlara ulaşıyoruz. Hemşirelerimiz de bu ekipte önemli bir görev üsteniyor. Onların şefkatli elleri olmasa biz eksik kalırız," dedi.

Hemşirelerin Fedakarlığı ve Güçlü Ruhu

- ANKA Hastanesi Başhemşiresi Ayşe Koç "Bazı zamanlar tükeniyoruz, yoruluyoruz ancak hiçbir zaman pes etmiyoruz" 

ANKA Hastanesi Başhemşiresi Ayşe Koç, hemşirelerin yoğun ve zorlu çalışma koşullarına rağmen hiçbir zaman pes etmediklerini vurgulayarak, bu tür etkinliklerin hemşirelerin moralini yükselttiğini ve kurumsal aidiyet duygularını güçlendirdiğini belirtti. Koç, "Bizler her zaman kendi sağlığımızı riske atıp hastayı hayata bağlayabilmek için büyük çaba sarf ediyoruz. Bu meslekte en önemli şey vicdan. Hemşirelerimizin moral depoladığı, kurumsal aidiyet ve bağlılık duygularının gelişmesine vesile olan bu etkinlikler adeta güç depolamamıza neden oluyor. Bu önemli görevi icra eden tüm hemşirelerin gününü kutluyorum," diye konuştu. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER