YaÅŸam

Gaziantep'te Park Halindeki Otomobil Alev Topuna Döndü

Yangın, İslahiye İlçesi Fevziçakmak Mahallesi'nde Meydana Geldi

Gaziantep'te Park Halindeki Otomobil Alev Topuna Döndü
14-04-2024 08:30

Park Halindeki Otomobilde Çıkan Yangın Panik Yarattı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde park halindeki bir otomobilde çıkan yangın, çevredeki vatandaşlarda korku ve paniğe neden oldu. Peki, yangın nasıl başladı?

Fevziçakmak Mahallesi'nde park halinde bulunan A.K'ye ait otomobil, motor kısmından alev aldı. Yangının neden çıktığı henüz belirlenemezken, çevredekiler olaya müdahale etmek için harekete geçti.

İtfaiye Ekipleri Yangına Hızla Müdahale Etti

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İslahiye İtfaiye Amirliği ekipleri, yangına hızla müdahale etti. Peki, itfaiye ekipleri yangını ne kadar sürede kontrol altına aldı?

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından hızla söndürülen yangın, otomobilin kullanılamaz hale gelmesine neden oldu. Yangının çıkış sebebiyle ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı.

Yangın Sonrası Oluşan Hasar Gözler Önüne Serildi

Otomobilde meydana gelen yangın sonrası oluşan hasar, çevredeki vatandaşlar tarafından görüntülendi. Peki, yangının neden olduğu hasar ne kadar büyük?

Yangının etkisiyle otomobilde meydana gelen hasar, çevredeki vatandaşlar tarafından büyük bir şaşkınlıkla karşılandı. Araç sahibi ve çevre sakinleri, yaşanan olayın şokunu atlatmaya çalışıyor. AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER