Gündem

Gaziantep'te "Gazze'de Anne Olmak" Temasıyla İsrail Protestosu

Anneler Günü'nde Gaziantep'te Düzenlenen Protesto ile İsrail Saldırıları Kınandı: Gazze'deki Annelerin Yaşadıkları Nasıl Anlatıldı?

Gaziantep'te "Gazze'de Anne Olmak" Temasıyla İsrail Protestosu
11-05-2024 13:00
BATMAN

Gaziantep'te Sesler Yükseldi

Gaziantep'te AK Parti'li kadınlar, İsrail'in Gazze'ye yönelik devam eden saldırılarını protesto etmek için Mavera Kongre ve Sanat Merkezi önünde toplandı. "Gazze'de anne olmak" temasıyla düzenlenen bu etkinlik, bölgedeki dramı dünyaya duyurmayı amaçladı.

Feray Yılmaz'dan Duygusal Açıklamalar

"Biz bugün okuldan gelecek çocuklarımızı beklerken, Gazzeli anneler ise çocuklarına verecek bir lokma ekmeği bekliyor. Bizler karışmasın diye çocuklarımızın defterlerine, kitaplarına isim yazarken, Gazzeli anneler ise cesetleri teşhis edilebilsin diye çocuklarının kollarına isim yazıyor."

AK Parti Gaziantep İl Kadın Kolları Başkanı Feray Yılmaz, Anneler Günü vesilesiyle düzenlenen bu etkinlikte, Gazze'deki annelerin zorluklarına dikkat çekti. Yılmaz, yaşananlar karşısında duyduğu üzüntüyü ve öfkeyi dile getirirken, her canın değerine vurgu yaparak, insanlık dışı muameleleri kınadı.

Gazze'de Anne Olmak

Gaziantep'teki etkinlik, özellikle Gazze'de yaşayan annelerin karşılaştığı günlük zorlukları ve acıları vurgulamak için düzenlendi. AK Parti Kadın Kolları üyeleri, Filistin'deki duruma uluslararası dikkat çekmeye ve destek olmaya çalıştı. Yılmaz'ın ifadeleri, hem bölgedeki insanlık dramını hem de kadınların bu konudaki duyarlılığını ön plana çıkardı. AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER