Gündem

Gaziantep'te Site Yöneticisine Yönelik Bıçaklı Saldırı: Ne Oldu?

Gaziantep’te, Yeni Site Yöneticisi Gülşen Hasgül'e Yönelik Bıçaklı Saldırı

Gaziantep'te Site Yöneticisine Yönelik Bıçaklı Saldırı: Ne Oldu?
12-03-2024 14:19
GAZİANTEP

Gaziantep'te, eski site yöneticisi olduğu iddia edilen kişiler tarafından yeni site yöneticisi Gülşen Hasgül'e kar maskeli şekilde bıçaklı saldırı düzenlendi. Peki, olayın detayları neler?

Olayın Gerçekleştiği Mahalle ve Zaman

Olay, 11 Mart Pazartesi sabahı Şehitkamil ilçesi Kuzeyşehir Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, saldırıya uğrayan Gülşen Hasgül, site yöneticiliği yaptığı ofisinde kar maskeli 3 şahıs tarafından saldırıya maruz kaldı.

Saldırı ve Sonuçları

Saldırganlar, yönetim ofisine zorla girerek ofisi dağıttı ve sitenin karar defterini istedi. Defterin kendisinde olmadığını belirten Hasgül, saldırganlar tarafından bıçaklandı. Ağır yaralanan Hasgül, hemen hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Hastanede yapılan açıklamaya göre, Hasgül'ün durumu iyi.

Şüpheli Kişiler ve Önceki Saldırılar

Gülşen Hasgül'ün eşi, saldırıyı gerçekleştirenlerin eski site yöneticileri olduğunu ve daha önce benzer bir saldırıya maruz kaldıklarını belirtti. Önceki bir saldırıda da eşinin bıçaklandığını ve bu saldırıyı gerçekleştiren kişiler hakkında yasal işlem başlattıklarını dile getirdi.

"Gaziantep'te yaşanan bu olayda, eski site yöneticileri tarafından gerçekleştirilen bıçaklı saldırı şaşkınlık yarattı. Saldırganların kimliği ve nedeni hakkında jandarma soruşturma başlattı."  İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER