Spor

Genç Sporculara Büyük Destek

Spor Kursları Gençleri Nasıl Şampiyonlara Dönüştürüyor?

Genç Sporculara Büyük Destek
17-01-2024 08:54

Gençler İçin Spor Fırsatları

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın liderliğinde gençlere spor yapma fırsatı sunuluyor. Belediye bünyesinde hizmet veren kurslar, gençlerin sporla tanışmasını ve sağlıklı bir yaşam sürdürmelerini amaçlıyor. Kurslar, gençlerin spor alışkanlığı kazanmalarını ve kaliteli zaman geçirmelerini sağlıyor.

Çeşitlilik ve Erişim Kolaylığı

Haliliye Belediyesi'nin sunduğu spor eğitimleri, Eyüp Cenap Gülpınar Spor Merkezi, Aliya İzzetbegoviç Spor Merkezi ve Sabiha Özlek Spor Salonu'nda gerçekleşiyor. Kurslar, voleybol, basketbol, tekvando, judo, futbol ve BESYO-POMEM dallarında gençlere çeşitli eğitimler sunuyor.

Uzman Eğitmenler ve Kaliteli Eğitim

7-14 yaş grubuna yönelik spor kursları, alanında uzman eğitmenler tarafından veriliyor. Gençler, bu kurslarda hem ilgilendikleri spor dalında teknik bilgi ediniyor hem de uygulamalı eğitim alıyor.

Futbol Okulunda Genç Yıldızlar Yetişiyor

Futbol Okulu, gençlere futbolun teknik kurallarını öğretiyor. Alanında uzman antrenörler tarafından verilen bu kurs, teorik eğitimle birlikte pratiğe de büyük önem veriyor. Gençler, futbol terimleri ve oyun stratejilerini öğrenerek yeteneklerini geliştiriyor.

BESYO ve POMEM İçin Özel Hazırlık

BESYO ve POMEM sınavlarına hazırlanan öğrenciler için Haliliye Belediyesi özel yetenek parkur sınavları düzenliyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından açılan bu kurslar, öğrencilere ücretsiz olarak sunuluyor ve sınavlara hazırlıkta büyük destek sağlıyor.

Kayıtlar Devam Ediyor

Haliliye Belediyesi, spor kurslarına katılmak isteyen gençler için kayıtların devam ettiğini ve kurs kayıtlarının Spor Merkezleri aracılığıyla yapılabileceğini duyurdu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER