Gündem

Gözlükten Kurtuluş: Lazer Tedavisiyle 20 Yıllık Sorun Son Buldu!

20 Yıldır Gözlükle Yaşayan Hasta Lazer Tedavisi ile Gözlüklerinden Kurtuldu

Gözlükten Kurtuluş: Lazer Tedavisiyle 20 Yıllık Sorun Son Buldu!
19-02-2024 10:48
GAZİANTEP

Gaziantep’te 20 yıldır gözlük kullanan Coşkun Kıvrım, Gaziantep Özel Hatem Hastanesi’nde göze uygulanan lazer operasyonu sayesinde gözlüklerinden kurtularak sağlığına kavuştu. Ancak, bu lazer tedavisi nasıl gerçekleşti ve sonuç ne oldu?

Hastanın Hikayesi ve Tedavi Süreci

"Gaziantep Özel Hatem Hastanesi’nde geçirdiği lazer ameliyatı sonucu net bir şekilde görmeye başlayan Coşkun Kıvrım, gözlüksüz bir şeklide görmenin mutluluğunu yaşıyor."

"20 yıldır gözlük kullandığını söyleyen Kıvrım, 'Bu zamana kadar çok geç kalmışım desem yeridir. Çünkü etkisini çok güzel gördüm. Çizdirme işlemi çok güzel geçti' dedi."

Hastanın gözlük kullanma süreci nasıl başladı ve lazer tedavisi sonrasında yaşadığı değişim ne oldu?

Lazer Tedavisinin Etkisi ve Hastanın Görüşü

"Lazer uygulamasından sonra gözlerinin çok net gördüğünü söyleyen Kıvrım, 'Yaklaşık 20 yıldır gözlük takıyordum. Göze lazer uygulamasının etkisini çok güzel gördüm, memnun kaldım. Gözlüğü boş yere taşımışım. Bu işlemi herkese öneriyorum. Mutlaka denesinler.'"

Hastanın lazer tedavisi sonrasındaki görüşü ve tecrübesi nasıl oldu?

Lazer Tedavisini Gerçekleştiren Doktorların Açıklamaları

"Ameliyatı gerçekleştiren Gaziantep Özel Hatem Hastanesi Göz Doktorları Prof. Dr. Mete Güler ve Doç. Dr. Burak Bilgin, ameliyat süreci ile ilgili bilgiler verdi."

"Lazer cerrahi işleminin kalıcı olduğunu anlatan Prof. Dr. Mete Güler, 'Uygun hastayı bulup uygun zamanda yaparsanız, büyük ölçüde kalıcı oluyor' şeklinde konuştu."

"Doç. Dr. Burak Bilgin ise, 'Görme işleminin hastadan hastaya değişiklik gösterdiğini ve uyguladıkları tekniğe göre hastanın görmeye net başlamasının değişebildiğini' ifade etti."

Doktorların lazer tedavisi ve tedavinin kalıcılığı hakkındaki açıklamaları neler?İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER