Spor

Gözü Zirvede Tek Hedef 3 Puan

Bölgesel Amatör Ligde Lider Viranşehir Belediyespor, Karaziyaret Spor Kulübü İle Önemli Bir Karşılaşmaya Çıkıyor. Peki, Bu Maçın Önemi Nedir?

Gözü Zirvede Tek Hedef 3 Puan
18-12-2023 14:11

Ligde üst üste 6 galibiyetle 24 puan toplayarak liderlik koltuğunda yer alan Viranşehir Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Teknik Direktör Levent Güllü yönetimindeki takım, 9 maçın 8'inden galibiyetle ayrıldı ve en yakın rakibi Siverek Belediyespor'a 5 puan fark attı. Şimdi, ligin 10'uncu haftasında Karaziyaret Spor Kulübü ile kritik bir maç yapmaya hazırlanıyorlar.

Viranşehir Belediyespor'un Şampiyonluk Yolunda İlerleyişi

Viranşehir Belediyespor, lige güçlü bir kadro ve hırslı bir başlangıç yaparak rakiplerine üstünlük kurdu. Takım, 3. Lige yükselme hedefiyle kalan maçlarını da kazanmayı ve sezonu şampiyonlukla kapatmayı hedefliyor.

Viranşehir Belediyespor'un Karaziyaret Spor Kulübü Karşılaşması

Geçen maçta 10 kişi kalmasına rağmen güçlü rakibi Reyhanlıspor'u 1-0 yenen Viranşehir Belediyespor, bu hafta sahasında Karaziyaret Spor Kulübü'nü ağırlayacak. Çarşamba günü saat 14.00'te oynanacak maç için hazırlıklarını sıkı şekilde sürdüren takım, düz koşu, ısınma hareketleri, dar alanda pas çalışması ve taktiksel çalışmalar yaparak idmanı tamamladı.

Kulüp Başkanı Süleyman Çelik'ten Taraftara Çağrı

Kulüp Başkanı Süleyman Çelik, takımın başarılı performansından duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Karaziyaret Spor Kulübü maçından da 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini belirtti. Çelik, Viranşehir'in 3. Lig hasretini sona erdirmeyi amaçladıklarını vurgulayarak, taraftarlara da bu önemli maçta destek olmaları çağrısında bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER