Ekonomi

Günlük 25 Bin Varil Petrol Üretimi Yapılan Sahada İnceleme Yapıldı

TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin ile birlikte Şırnak'ta günlük 25 bin varil petrol üretiminin yapıldığı kuyularda incelemelerde bulundu. Peki, bu ziyaretin am...

Günlük 25 Bin Varil Petrol Üretimi Yapılan Sahada İnceleme Yapıldı
19-10-2023 15:10

Şırnak Valisi Atay, Gabar Bölgesi'ndeki Petrol Kuyularını İnceledi

TPAO Şehit Aybüke Yalçın Sahası'nda İncelemeler Başladı

İlk olarak Gabar-TPAO Şehit Aybüke Yalçın Sahası 5iBirlik lokasyonunu ziyaret eden Vali Atay, buradaki sondaj çalışmalarını yakından inceledi ve çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.


Diğer Petrol Kuyuları ve Üretim İstasyonlarında Ziyaretler

Vali Atay ve TPAO Genel Müdürü Bilgin, sondaj çalışmalarının devam ettiği 32 No'lu petrol kuyusu ve Şehit Esma Çevik 30 No'lu Üretim İstasyonu'nda da incelemelerde bulundular. Ardından çalışanlarla yemek programında buluşarak, sahadaki moral ve motivasyonu desteklediler.


Ham Petrol Numuneleri ve Güvenlik Kontrolleri

Şehit Esma Çevik Üretim İstasyonu'nda alınan ham petrol numunelerini inceleyen Vali Atay, ayrıca bölgede görev yapan güvenlik korucularıyla bir araya gelerek TPAO Yaşam Alanı'ndaki konteynerleri ziyaret etti. Şeyh Mehmet 2 No'lu Güvenlik Kulesi'nde de temaslarda bulunarak, görev başındaki Mehmetçiklere başarılar diledi.


Vali Atay, "Siz çalışan arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Biz, her zaman devlet olarak yanınızdayız. Bölgemize ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Ziyaretler boyunca Vali Atay ve TPAO Genel Müdürü Bilgin'e, Şırnak İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Murat Bulut, TPAO Şırnak Bölge Müdürü Oğuz Şahin ve TPAO heyeti eşlik etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER