Yaşam

Haliliye'de 4 Bin 197 Vatandaşa Ulaşan Sıcak Yemek Seferberliği

Haliliye Belediyesi'nin sıcak yemek hizmeti, ihtiyaç sahibi vatandaşlara nasıl bir umut kapısı oluyor?

Haliliye'de 4 Bin 197 Vatandaşa Ulaşan Sıcak Yemek Seferberliği
30-04-2024 20:30
ŞANLIURFA

Haliliye Belediyesi, sıcak yemek dağıtımı ile ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. "Dayanışmanın ve paylaşmanın kalbi Haliliye" sloganıyla yürütülen sosyal yardım faaliyetleri kapsamında, ilçe sakinlerine 365 gün kesintisiz sıcak yemek sağlanıyor.

Sıcak Yemeklerin Sofralara Yolculuğu

Haliliye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yönetilen aşevi hizmeti, gece geç saatlerde başlayan yemek hazırlıkları ile sabahın ilk ışıklarında vatandaşların kapılarına kadar ulaşıyor. Her gün farklı menülerle hazırlanan yemekler, özenle paketlenerek 4 bin 197 vatandaşın evine dağıtılıyor. Bu süreçte, bir önceki gün bırakılan boş sefer tasları toplanarak yerlerine taze ve sıcak yemekler bırakılıyor.

Haliliye Belediyesi'nin Sosyal Hizmetleri

Haliliye Belediyesi, sadece aşevi hizmetiyle değil, aynı zamanda sosyal market, giyim market, glutensiz ekmek fırını, evde bakım hizmeti gibi birçok alanda da ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor. Belediye, bu hizmetlerle özellikle ekonomik ve sosyal açıdan zorluk yaşayan vatandaşlara destek olmayı amaçlıyor.

"Vatandaşlarımızın her zaman yanındayız ve onlara sıcak bir öğün sağlayarak, zor zamanlarında destek olmayı hedefliyoruz." - Mehmet Canpolat, Haliliye Belediye Başkanı

Bu hizmetler, Haliliye Belediyesi'nin sosyal belediyecilik anlayışının bir göstergesi olarak öne çıkıyor ve belediye, bu projelerle ilçe sakinlerinin yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER