Gündem

Haliliye'de Yenilenen Yollar Konforu Artırıyor

Haliliye Belediyesi, deforme olmuş yolları kilitli beton parke ile yenileyerek mahalle sakinlerine daha konforlu bir ulaşım sunuyor. Peki, bu çalışmalar vatandaşların yaşam kalitesini nasıl etkiliyor?

Haliliye'de Yenilenen Yollar Konforu Artırıyor
09-02-2024 12:54
ŞANLIURFA

Yavuz Selim Mahallesi'nde Yenileme Hareketi

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Yavuz Selim Mahallesi'nde deforme olmuş yolları kilitli beton parke döşemesiyle yenileyerek, mahalle sakinlerine daha konforlu ulaşım imkanları sunuyor. Yapılan bu çalışmalar, yalnızca Yavuz Selim Mahallesi'nde değil, ilçenin merkez ve kırsal mahallelerinde de hız kesmeden devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü'nün Titiz Çalışmaları

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın talimatlarıyla, Haliliye ilçesi genelinde asfalt, kilitli beton parke döşeme, yol yapım çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, uzun yıllar kullanım sonucu deforme olan yollarda bakım ve onarım çalışmaları yapıyor. Bu çalışmalar, merkez ve kırsal mahallelerdeki incelemelerin ardından ömrünü tamamlamış yollar için başlatılıyor.

Yenilenen Yolların Mahalle Sakinlerine Sunulması

Yavuz Selim Mahallesi'nde sürdürülen periyodik bakım ve onarım çalışmaları, mahalle sakinlerine daha konforlu ulaşım sağlayan yeni yollar sunuyor. Kısa süre içinde tamamlanması hedeflenen bu onarım çalışmaları, vatandaşların takdirini topluyor.

Vatandaşların Tepkileri ve Memnuniyeti

Fen İşleri Müdürlüğü'nün mahalle sakinlerinden tam not aldığı yol çalışmaları, merkez mahallelerde periyodik olarak devam ediyor. Yenilenen yollar, vatandaşların günlük yaşamlarında önemli bir konfor ve güvenlik artışı sağlıyor.

"Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Yavuz Selim Mahallesinde üstyapı çalışmaları çerçevesinde deforme olmuş yolları kilitli beton parke döşemesiyle yenileyerek, konforlu yolları mahalle sakinlerinin hizmetine sunuyor."

Gelecek Planları ve Hedefler

Haliliye Belediyesi'nin, ilçe genelindeki yol çalışmalarını sürdürme ve vatandaşların yaşam kalitesini artırma konusundaki kararlılığı devam ediyor. Yapılan ve planlanan çalışmalar, mahalle sakinlerinin daha konforlu, güvenli ve kaliteli yollara kavuşmasını sağlamak amacıyla titizlikle yürütülüyor.İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER