Politika

"Halk Günü" Buluşmasına Yoğun İlgi

AK Parti tarafından düzenlenen 'Halk Günü' buluşmasına vatandaşlar neden bu kadar ilgi gösteriyor?

"Halk Günü" Buluşmasına Yoğun İlgi
30-09-2023 10:23

Halk Günü” Buluşmasında Vatandaşlarla Buluşma

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı, her Cuma günü düzenlediği ‘Halk Günü’ buluşmasında vatandaşlarla birebir iletişime geçmeye devam ediyor. Bu haftaki buluşma, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin ve Milletvekili İrfan Çelikaslan'ın katılımıyla yoğun bir tempoda gerçekleştirildi.

Çelikaslan: “Her Gün Halk Günüdür”

“Doğrusunu konuşmak gerekirse AK Partimizde her gün halk günüdür. Bizler ulaşılabilir bir partinin ulaşılabilir milletvekilleri ve il başkanıyız. Halk Günü'nün vatandaşlarımızın sorunlarını çözme noktasında çok etkili olduğunu düşünüyorum”

şeklinde konuştu AK Parti Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan.

Çetin: “Bizi Takip Eden Yakın İller de Var”

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, Halk Günü'nün başarısından dolayı çevre illerin de bu organizasyonu örnek aldığını belirterek,

“Bu yoğunluklar bizleri mutlu ediyor. Hatta çevre illerde de Halk Günü çalışmalarının yapıldığını duymak bize ayrı bir gurur kaynağı veriyor”

dedi.

Özellikle son dönemde siyasilerin vatandaşlarla birebir iletişim kurmasının önemini vurgulayan bu tür etkinlikler, halkla olan bağın güçlendirilmesi açısından büyük önem taşıyor. AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı da bu tür etkinliklerle halkın sorunlarına direkt olarak çözüm üretmeye çalışıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER