Asayiş

Hayatını Kaybeden Uzman Çavuş Memleketine Dualarla Uğurlandı

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde vefat eden uzman çavuş Bahri Erciyes, memleketi Kayseri’ye uğurlandı. Bu acı haberi alırken, cenaze töreninde neler yaşandı?

 Hayatını Kaybeden Uzman Çavuş Memleketine Dualarla Uğurlandı
05-07-2024 16:30
SİİRT

Siirt İl Jandarma Komutanlığı'nda Düzenlenen Tören

Siirt İl Jandarma Komutanlığı’nda görevli Jandarma Uzman Çavuş Bahri Erciyes, Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde düzenlenen törenin ardından memleketi Kayseri’ye dualarla uğurlandı. Törende duygusal anlar yaşandı.

Törene Kimler Katıldı?

Törene, Erciyes’in ailesi, Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Çetiner, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk, jandarma ve emniyet mensupları katıldı. Herkesin gözlerinde hüzün vardı.

“Bu acı kaybı unutmayacağız, Bahri Erciyes’i her zaman hatırlayacağız.” - Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya

Cenaze Töreninde Duygusal Anlar

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde düzenlenen törende, Bahri Erciyes’in naaşı dualarla memleketi Kayseri’ye uğurlandı. Tören boyunca gözyaşları sel oldu. Ailesi ve yakınları, Erciyes’i son yolculuğuna uğurlarken güçlükle ayakta durabildiler.

“Bahri Erciyes’in hatırasını yaşatacağız. O, görevini her zaman en iyi şekilde yerine getirdi.” - Tuğgeneral Emrullah Büyük

Son Veda

Törenin ardından, Bahri Erciyes’in naaşı dualar eşliğinde memleketine gönderildi. Kayseri’de düzenlenecek cenaze töreni için hazırlıklar başladı. Siirt’teki bu tören, Bahri Erciyes’in ne kadar sevildiğini ve saygı duyulduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde vefat eden Jandarma Uzman Çavuş Bahri Erciyes, memleketi Kayseri’ye dualarla uğurlandı. Törene ailesi, Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Çetiner, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk, jandarma ve emniyet mensupları katıldı. Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde düzenlenen törende duygusal anlar yaşandı.İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER