Kültür & Sanat

İstanbul Yenikapı’da Siverek Tanıtım Günleri Yapılacak

İstanbul’da Siverek’in kültür ve sanat dolu tanıtım günlerine hazır mısınız? Hangi etkinlikler sizi bekliyor? Detaylar Haberimizde

İstanbul Yenikapı’da Siverek Tanıtım Günleri Yapılacak
20-05-2024 11:18
ŞANLIURFA

Siverek Kültürünü İstanbul’a Taşıyoruz

İstanbul Siverek Kültür ve Bilim Sanat Derneği, İstanbul Yenikapı’da 23-26 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Siverek Tanıtım Günleri ile Siverek’in kültürel zenginliklerini İstanbul’a taşıyor. Dernek Başkanı Halil Yoğunlu, etkinliğin tüm Siverekli hemşerilerini bir araya getireceğini belirtti. Peki, bu etkinlikte neler olacak?

Lezzet Dolu Stantlar

Başkan Halil Yoğunlu, Siverek Tanıtım Günleri kapsamında Siverek’in özgün ürünlerinin stantlarda yer alacağını duyurdu. “Siverek’in peynirini, yağını stantlarla halkımızın hizmetine sunup satışını yapacağız” diyen Yoğunlu, bu lezzetleri İstanbul halkı ile buluşturmayı hedefliyor. Siz de bu lezzetleri tatmak istemez misiniz?

Folklor ve Müzik Rüzgarı

Etkinlikte, Siverek’in zengin müzik ve folklor kültürü de tanıtılacak. Başkan Yoğunlu, “Siverek’imizin müziğiyle, folkloruyla kültürünü, gelenek ve göreneklerini tanıtımda sunacağız” diyerek, katılımcılara keyifli anlar yaşatmayı amaçladıklarını belirtti. İstanbul’da Siverek rüzgarı esecek!

Edebiyat Severler İçin Fırsat

Tanıtım günlerinde Siverekli yazarlar ve şairler de yer alacak. “Yazarlarımız ve şairlerimizle bu standlarımızı halka açacağız” diyen Yoğunlu, edebiyat severleri unutmadıklarını vurguladı. Siverek’in edebi zenginlikleri ile tanışmak istemez misiniz?

Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Etkinlik, sadece Siverek kültürünü tanıtmakla kalmayıp, Siverekli hemşerileri bir araya getirmeyi de hedefliyor. Yoğunlu, “Tüm Siverekli hemşerilerimizi bekleriz” diyerek, herkesi bu özel günlere davet etti. Siz de bu birlik ve beraberlik ruhuna ortak olun!

Kaçırılmayacak Bir Etkinlik

İstanbul’da gerçekleşecek bu özel etkinlik, Siverek’in kültürel zenginliklerini yakından tanımak isteyen herkes için büyük bir fırsat. Yoğunlu’nun davetiyle, bu etkinlikte yer almak isteyen herkes Yenikapı’da buluşacak. Siz de bu renkli etkinliği kaçırmayın!

Halil Yoğunlu “Tüm Siverekli hemşerilerimizi bekleriz. Tanıtım günlerinde Siverek’imizin ürünlerini, müziğini ve kültürünü sunacağız.” - herkesi bu tanıtımda yanımızda görmek istiyoruz dedi. Haber Mahmut İSGÖR

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER