Eğitim

jandarma ekipleri çocuklara üniforma hediye edip etkinlik yaptı

Cumhuriyet'in 100'üncü yılında, Siirt İl Jandarma Komutanlığı'nın başlattığı proje kapsamında çocuklara ne gibi sürprizler yapıldı?

jandarma ekipleri çocuklara üniforma hediye edip etkinlik yaptı
31-10-2023 08:56

Siirt'te "Yüzü Gülen Çocuklarla Nice 100 Yıllara Projesi" Büyük Coşkuyla Karşılandı

Kemerli Köyünde Proje Coşkusu

Siirt İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen "Yüzü Gülen Çocuklarla Nice 100 Yıllara Projesi", Kemerli köyü Şehit Mehmet Salih Arslan İlkokulu'nda öğrenciler tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Projenin amacı, Cumhuriyet'in 100'üncü yılında çocukları sevindirmek ve onlara unutulmaz anlar yaşatmaktı.

100 Adet Okul Forması Hediye Edildi

Kemerli Jandarma Karakol Komutanlığı'nın destekleriyle projede yer alan 100 adet okul forması, minik öğrencilere dağıtıldı. Bu jest, çocukların yüzlerini aydınlatan önemli bir sürpriz oldu.

Eğitimli Köpek Gösterisi

Öğrencilere sadece forma değil, eğlenceli etkinlikler de sunuldu. Eğitimli bir köpek, öğrencilere özel olarak hazırlanan gösterisini sundu, bu gösteri çocukların oldukça ilgisini çekti.

Çeşitli Etkinliklerle Coşku Dorukta

Merkez İlçe Jandarma Trafik Timi, Çevre Doğa ve Hayvan Koruma Timi, Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ekipleri de bu özel günde çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenledi. Her bir etkinlik, çocukların eğlenmesi ve bilinçlenmesi için tasarlandı.

"Çocukların yüzlerindeki mutluluğu görmek, tüm emeklerimize değdi."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER