Teknoloji

jandarma personeli hatıra meyve bahçesi oluşturdu

Cumhuriyet'in 100. Yılında 100 Fidan Toprakla Buluştu: Peki, Bu Özel Günde Askeri Personel ve Aileleri Hangi Etkinliklerle Cumhuriyet Bayramı'nı Kutladı?

jandarma personeli hatıra meyve bahçesi oluşturdu
01-11-2023 14:12

Sason'da Anlamlı Cumhuriyet Bayramı Kutlaması: Jandarma'dan Hatıra Meyve Bahçesi

Cumhuriyet'in 100. Yılına Özel Anlamlı Etkinlik

Batman'ın Sason ilçesinde, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünü anmak ve kutlamak adına jandarma personeli tarafından özel bir etkinlik düzenlendi. İlçe Jandarma Komutanlığı bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte, Cumhuriyetin 100. yılı anısına 100 meyve fidanı toprağa ekildi.

Askeri Personel ve Ailelerinden Katılım

Etkinliğe jandarma personeli ve aileleri katılarak fidan dikimi gerçekleştirdi. Aileler, komutanlık bahçesinde bir araya gelerek evden getirdikleri çeşitli yemekleri askerlerle paylaştı. Bu özel gün, askeri personelin aileleri için de anlamlı bir buluşmaya dönüştü.

Çocuklar İçin Yarışmalar Düzenlendi

Askeri personel çocukları için düzenlenen çeşitli yarışmalar, etkinliğe renk attı. Çocuklar, eğlenceli aktivitelerle Cumhuriyet Bayramı'nın coşkusuna ortak oldu.

Yöneticilerden Tam Destek

Sason Kaymakamı Murat Mete ve eşi Pınar Mete de etkinliğe katılarak jandarma personeli ve ailelerine destek verdi.

Yöneticilerin etkinliğe katılımı, jandarma personeli ve aileleri için moral ve motivasyon kaynağı oldu. Kaymakam Mete ve eşi, bu özel günde askeri personel ve aileleriyle bir araya gelerek Cumhuriyet Bayramı'nın önemini vurguladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER