Asayiş

Kahta’da Hakim ve Savcılar İçin Duygusal Veda Programı

Kahta Adliyesinde Yeni Atamalar ve Başarılarla Dolu Bir Veda Gecesi

Kahta’da Hakim ve Savcılar İçin Duygusal Veda Programı
03-07-2024 14:30
ADIYAMAN

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde, Hakimler ve Savcılar Kurulu 2024 ana kararnamesi çerçevesinde başka adliyelere atanan hakim ve savcılar için özel bir veda programı düzenlendi. Bu programda yapılan konuşmalar ve verilen ödüller, hem duygusal anlara hem de başarılarla dolu bir dönemin vurgulanmasına sahne oldu.

Başsavcı Nurullah Şahin'in Açılış Konuşması

Programın açılış konuşmasını yapan Kahta Cumhuriyet Başsavcısı Nurullah Şahin, Kahta adliyesinin son dönemdeki başarılarına değindi. “Bu kararnamede Kahta olarak haklı bir gurur daha yaşıyoruz. Kahta’da görev yapan iki Cumhuriyet Savcımız, Cumhuriyet Başsavcısı olarak atandılar. Bugün uğurladığımız Cumhuriyet Savcılarımıza ve Kahta’da görev yapmaya devam eden Cumhuriyet Savcılarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. 2023 yılında yüzde 118 oranında rekor sayılabilecek düzeyde iş çıkarma yüzdesi yakalayarak çok güzel bir çalışma dönemini geçirdik.” dedi.

Yine Kahta’da bu güzel çalışma ortamının oluşmasında katkıları olan Adıyaman Cumhuriyet Başsavcımız Gökhan Şahin’e ve Adalet Komisyonu Başkanımız Mehmet Demirci’ye teşekkür ediyorum

Programa Katılan Önemli İsimler

Kahta Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düzenlenen bu özel programa, HSYK Adıyaman Başmüfettişi Oğuzhan Kaya, Adıyaman Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Şahin, Kahta Cumhuriyet Başsavcısı Nurullah Şahin, Kahta İlçe Emniyet Müdürü Özgür Sefa Sezer, Adıyaman Baro Başkanı Av. Bilal Doğan, tayini çıkan hakim ve savcılar ile Kahta Adliyesi personeli katıldı. Bu geniş katılımla program, hem veda edilen meslektaşların önemini hem de adliyedeki birlik ve dayanışmayı gösterdi.

Plaket Töreni ile Duygusal Anlar

Programın sonunda görev yeri değişen hakimler ve savcılara plaket takdim edildi. Bu törende, meslektaşların birbirlerine olan veda konuşmaları ve teşekkürleri, salonda duygusal anlar yaşanmasına neden oldu. Yeni görev yerlerine uğurlanan hakim ve savcılar, Kahta’daki anılarını ve birlikte çalıştıkları arkadaşlarını unutmayacaklarını belirtti.

Kahta’da Başarılarla Dolu Bir Dönemin Sonu

Bu veda programı, Kahta adliyesinde görev yapmış olan hakim ve savcıların hem kişisel başarılarını hem de birlikte başardıkları işleri kutlamak için bir fırsat oldu. Kahta adliyesinde yakalanan yüzde 118 oranındaki başarı, gelecekte de ilham vermeye devam edecek. Yeni atanan Cumhuriyet Başsavcıları ve adliye personeli, bu başarı çıtasını daha da yükseklere çıkarmayı hedefliyor.İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER