Spor

Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Murat Cevheri İstifa Etti

Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Murat Cevheri, Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile yaşadığı tutarsızlık nedeniyle görevinden istifa ettiğini açıkladı. İstifa süreci ve gerekçeleri nelerdir?

Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Murat Cevheri İstifa Etti
04-07-2024 12:48
ŞANLIURFA

Yerel Seçimler ve Spor Kulübüne Adanmış Bir Lider

31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisinden Karaköprü Belediyesi encümen üyesi olarak seçilen Murat Cevheri, aynı zamanda 2. Lige yeni yükselen Karaköprü Belediyespor'un başkanlığına aday olmuş ve seçilmiştir. Cevheri, kulübün daha iyi yerlere gelmesi için büyük bir özveri ile çalışmıştır.

Belediye Başkanı İle Yaşanan Uyuşmazlıklar

Karaköprü Belediyespor'a olan bağlılığına rağmen, Cevheri, Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin kulübe olan ilgisizliği ve destek vermemesi nedeniyle zorluklar yaşamıştır. Başkan Cevheri, Çiftçi ile yapılan birçok görüşme sonrasında, takımın sahipsiz kaldığına ve destek görmediğine inanmıştır.

Hayal Kırıklığı ve İstifa Kararı

İnanılmaz bir hayal kırıklığı yaşayan Cevheri, 300 bin nüfuslu ilçenin ve 2. Lige yükselmiş takımın umutlarının çalınmasına daha fazla göz yumamayacağını belirterek, Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanlığından istifa ettiğini duyurdu. İstifasını, spora ve sporcuya olan kötü bakış açısı ile açıkladı ve kulübün küme düşme veya kapatılma ihtimaline karşı duyduğu endişeleri ifade etti.

Kulübe ve Takıma Gelecek Dilekleri

Murat Cevheri, istifa açıklamasında Karaköprü Belediyespor'a başarılar diledi ve takımın geleceği için umutlarını belirtti. Kulübün başarılı olması ve daha iyi yerlere gelmesi için gereken desteğin sağlanması gerektiğini vurguladı.  Haber  Mahmudnedim GOZELEK

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER