Sağlık

Karın Bölgesinde Devasa Tümör Çıkartıldı

54 yaşında bir kadın, karın bölgesinde sürekli artan bir ağrıyla başvurduğu hastanede neyle karşılaştı?

Karın Bölgesinde Devasa Tümör Çıkartıldı
15-09-2023 19:00

Karındaki Ağrının Ardındaki Gizem

Batman İluh Devlet Hastanesine kanama şikayeti ile başvuran 54 yaşındaki kadın hasta, şikayetlerinin süregelen doğasının sebebiyle tedavi arayışına girdi. İluh Devlet Hastanesi Kadın Doğum Polikliniği'nde yapılan ilk muayenesi sonucunda korkutan bir gerçekle karşılaştı.

Yapılan Tetkikler ve Korkutan Sonuç

Op. Dr. Celal Cengiz tarafından gerçekleştirilen detaylı tetkikler neticesinde, hastanın sağ over bölgesinde yaklaşık 140x120 milimetre çapında yoğun içerikli bir kitle tespit edildi. Bu kitle, hastanın yaşadığı şiddetli ağrının ana nedeni olarak ortaya çıktı.

Acil Operasyon Kararı

Op. Dr. Celal Cengiz: "54 yaşındaki hastamız bize başvurduğunda çok acı çekiyordu. Acil bir şekilde yapılan tetkiklerin ardından tümör tespit edildi. Ameliyat kararı alındı. 3 saat süren ameliyatın ardından tümör başarıyla alındı. Hastamız çektiği acıdan kurtuldu. Ameliyatın başarılı geçmesi hem hastamızın hem bizi mutlu etti."

Tedavinin Ardından Yeni Bir Hayat

Operasyon sonrasında hastanede geçirdiği kısa süre içinde eski sağlığına kavuşan hasta, doktorların ve tıp ekibinin gözetiminde taburcu edildi. Hastanın ailesi ve doktorları, başarılı operasyon sonrası büyük bir rahatlama ve mutluluk yaşadı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER