Asayiş

 Kaybolan Alzaymır Hastası, Jandarma Tarafından Kurtarıldı

.72 Yaşındaki Kayıp Alzaymır Hastası, 2 Saatlik Arama Sonucu Yaralı Halde Bulundu

 Kaybolan Alzaymır Hastası, Jandarma Tarafından Kurtarıldı
04-12-2023 15:04

Gaziantep’te yaşanan dramatik bir olay, jandarma ekiplerinin özverili çalışması sayesinde umut dolu bir sonuçla sonlandı. Kendisinden saatlerdir haber alınamayan 72 yaşındaki bir alzaymır hastası, jandarma ekiplerinin yürüttüğü yoğun arama çalışmaları sonucunda yaralı halde bulunarak hastaneye sevk edildi.

Endişeli Bekleyişin Ardından Seferberlik

3 Aralık sabahı, saat 8’de evinden ayrılan ve o günden itibaren kendisinden haber alınamayan yaşlı adam için jandarma ekipleri hemen harekete geçti. Ailesinin endişeli bekleyişi, jandarma ekiplerinin titiz arama çalışmalarıyla birleşti.

Yoğun Arama Çalışmaları ve Kurtarma Operasyonu

2 saatlik yoğun bir arama ve kurtarma operasyonunun ardından, kayıp şahıs, evine yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta, kayalık bir arazi içinde bulundu. Maalesef ayağı kırık vaziyette bulunan yaşlı adam, jandarma ve AFAD ekipleri tarafından kurtarılarak en yakın sağlık kuruluşuna ulaştırıldı.

"Bu tür olaylarda zaman çok önemli. Ekiplerimizin hızlı ve koordineli çalışması sayesinde kayıp şahsı zamanında bulup, gerekli tıbbi müdahaleyi sağladık." - Jandarma Yetkilisi

Yaşlı Adamın Sağlık Durumu ve Ailenin Rahatlaması

Kurtarılan yaşlı adamın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Bu haber, ailesi ve yakınları için büyük bir rahatlama oldu. Yaşadıkları endişeli saatler, jandarma ve AFAD ekiplerinin başarılı müdahalesiyle mutlu bir sona ulaştı.

Kayıp şahsın bulunması ve sağlık durumunun iyi olması, yerel toplulukta jandarma ve kurtarma ekiplerine olan güveni ve takdiri artırdı. Bu olay, acil durum ekiplerinin önemini ve toplum için yaptıkları hayati çalışmaları bir kez daha gözler önüne serdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER