Spor

Avrupa Şampiyonu Milli Sporcu Nurselen Yalgettekin'i Ödüllendirdi

Avrupa Şampiyonu milli sporcu Nurselen Yalgettekin, Kaymakam tarafından nasıl ödüllendirildi?

Avrupa Şampiyonu Milli Sporcu Nurselen Yalgettekin'i Ödüllendirdi
24-10-2024 16:00
ŞIRNAK

Şırnak’ın Cizre İlçe Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar, Bulgaristan’ın Sofia kentinde düzenlenen U-22 Avrupa Boks Şampiyonasında İrlandalı rakibini yenerek altın madalya kazanan milli sporcu Nurselen Yalgettekin’i makamında ağırladı. Kaymakam Baycar, büyük bir başarı elde eden milli sporcuyu tebrik ederek, kendisine dizüstü bilgisayar hediye etti ve başarı belgesi takdim etti.

Avrupa Şampiyonu'na Büyük Destek

Kaymakam Baycar, Nurselen Yalgettekin’in ülkemize, bölgemize ve Cizre’ye büyük bir gurur yaşattığını belirterek, her zaman milli sporcuların yanında olduklarını ve imkanlar dahilinde onlara destek vermeye devam edeceklerini ifade etti. Ayrıca, Yalgettekin’in Antrenörü Rıdvan Budak’ı da tebrik ederek, bu başarıda onun da büyük payı olduğunu vurguladı.

Büyük Gurur: Altın Madalya

8-20 Ekim tarihleri arasında düzenlenen U-22 Avrupa Boks Şampiyonasında İrlandalı rakibini mağlup ederek altın madalya kazanan Yalgettekin, Türk spor camiasına büyük bir gurur yaşattı. Kaymakam Baycar, bu önemli başarıyı takdir ederek, genç sporculara yönelik desteklerin artarak süreceğini dile getirdi.

Milli Sporcunun Başarısı Takdir Ediliyor

Nurselen Yalgettekin, Cizre Kaymakamı’nın takdirini kazanırken, Kaymakamlık tarafından kendisine verilen dizüstü bilgisayar ödülü, genç sporculara verilen desteğin bir simgesi olarak görülüyor. Yalgettekin’in başarısı, sadece ilçe bazında değil, Türkiye genelinde de büyük yankı uyandırdı.

Kaymakam Baycar’dan Teşekkür Mesajı

Kaymakam Ahmet Vezir Baycar, başarılarıyla gurur kaynağı olan sporculara destek vermenin önemine değindi. “Ülkemize, bölgemize ve ilçemize başarı kazandıran sporcularımızın her zaman yanındayız” diyerek, sporun ve sporcuların toplumda önemli bir yer tuttuğunu belirtti.

“Milli sporcularımızın başarılarıyla gurur duyuyor, onları desteklemeye devam ediyoruz.” haber-İHA-

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER