Ekonomi

Kayyum Belediyesinden Çalışanların Maaşlarına Rekor Zam

Çalışanlar Yüzde 110 Zamla 2024'e Hazırlanıyor: Belediye Çalışanlarının Rekor Maaş Artışı Nasıl Gerçekleşti?

Kayyum Belediyesinden Çalışanların Maaşlarına Rekor Zam
22-11-2023 19:00

Şanlıurfa Suruç Belediye Çalışanlarına Rekor Zam

Belediye Çalışanlarına Yapılan Rekor Zam

Suruç Belediyesi çalışanları, Kaymakam İbrahim Güneş'in kayyum olarak yönetiminde, yüzde 110'luk rekor bir zamla 2024 yılına hazırlanıyor. Kaymakam Güneş ve sendika arasındaki görüşmeler sonucunda, belediye çalışanlarına yapılan bu zam, çalışanları oldukça memnun etti.

Kaymakam İbrahim Güneş'in Açıklamaları

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili İbrahim Güneş, zam sözleşmesi sonrasında yaptığı açıklamada, yapılan iyileştirmenin önemine vurgu yaptı. Güneş, "Yüzde 110’a yakın bir artış yaptık, çünkü sizler bizim için önemlisiniz. Ayrıca 30 günlük ekstra bir ikramiye de olacak" dedi.

Sendika Başkanının Değerlendirmesi

Sendikanın Şanlıurfa Şube Başkanı Adem Şiltak, müzakerelerin uzun süredir devam ettiğini ve kaymakamın direktifleri doğrultusunda ciddi bir artış yapıldığını belirtti. Şiltak, "15 Temmuz ruhuna binaen verilen 30 günlük ilave ikramiye için de kaymakamımıza teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Çalışanların Memnuniyeti

Belediye zabıta personeli Ahmet Durmuşer gibi çalışanlar, yapılan zammın kendilerini memnun ettiğini ifade etti. Durmuşer, "Yüzde 100'ün üzerinde zam ve ek ikramiye için kaymakamımıza ve sendika başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER