Gündem

Keklik Avına Giden Şahıs Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti

Siverek'te Av Sırasında Kalp Krizi Geçiren H.S.'nin Cansız Bedenine Ulaşıldı

Keklik Avına Giden Şahıs Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti
26-05-2024 14:15
ÅžANLIURFA

Ormanlık Alanda Av Keyfi Facia ile Sonlandı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde keklik avına çıkan H.S., geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Olay, Siverek ilçesine bağlı Ağacık (Nigit) köyünde meydana geldi. H.S., av sırasında birden fenalaşarak yere yığıldı.

Aile ve Arkadaşların Endişesi Gerçek Oldu

H.S.'nin ailesi ve arkadaşları, kendisinden uzun süre haber alamayınca endişeye kapıldı. Durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildiren yakınları, ormanlık alanda arama çalışmaları başlattı. Arama sonucunda, H.S.'nin cansız bedenine ulaşıldı.

Kalp Krizi Nedeniyle Hayatını Kaybetti

H.S.'nin, av sırasında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk incelemeleri, kalp krizinin ani ve ölümcül olduğunu gösterdi. H.S.'nin naaşı, otopsi yapılmak üzere Siverek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Jandarma Ekipleri Olay Yerinde

Olay yerine intikal eden jandarma ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri aldı ve olayın detaylarını araştırmak üzere incelemelerde bulundu. H.S.'nin ölüm nedeni, yapılacak otopsi sonrasında kesinlik kazanacak.

Keklik Avı Keyfi Hüzne Dönüştü

Doğada vakit geçirmeyi ve avcılığı seven H.S.'nin ani ölümü, ailesi ve yakınları arasında büyük üzüntü yarattı. Av sırasında yaşanan bu talihsiz olay, köyde büyük bir hüzne neden oldu. H.S.'nin yakınları, onun her zaman doğayı ve avcılığı sevdiğini dile getirdi.

Uzmanlar Uyarıyor: Avcılıkta Sağlık Kontrollerine Dikkat

Uzmanlar, özellikle kalp rahatsızlığı bulunan kişilerin av gibi fiziksel efor gerektiren aktiviteler öncesinde mutlaka sağlık kontrollerini yaptırmaları gerektiğini belirtiyor. Avcılık sırasında yaşanabilecek sağlık sorunlarına karşı tedbirli olunmasının önemine dikkat çekiliyor.

- Sağlık Uzmanı Dr. Ahmet Yılmaz "Doğada vakit geçirirken sağlığımızı da ihmal etmemeliyiz. Bu tür aktiviteler öncesinde sağlık kontrollerimizi yaptırmak hayat kurtarabilir."  İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER